צביעותה של מולדת

צביעותה של מולדת

בני אלון החליט לחזור בו מהתפטרותו מהממשלה- כך מבשרות הכותרות הבוקר. ובכן, מסתבר שכל אלה שטענו שמולדת טובה מן הליכוד אינם אלא עדר של צבועים. במה מולדת טובה מהליכוד? בזה שהשר המייצג אותה נדבק לכיסא בדיוק כמו כל שרי הליכוד? בזה שהרעיון שלה (טרנספר) הרבה פחות ריאלי מהרעיון של הליכוד (אוטונומיה)? ובכן, המסקנה ברורה לכל. הליכוד היה ונשאר ההצבעה השפויה היחידה. כמובן שהוא רחוק מלהיות מושלם, רחוק מאוד אפילו, אך הדרך לתקן זאת היא להילחם על דמותו מבפנים ולא לנדוד למפלגות שרוממות האידאולוגיה בפיהן וחרב השררה בעכוזן. האלטרנטיבה היחידה שעשויה לקום לליכוד תשתכלל רק במידה שתקום מפלגה מאוחדת, שתקיף את כל גורמי הימין: מולדת, ישראל ביתנו, מפד"ל, תקומה, חרות, אולי אפילו שרנסקי. בעשיריה הפותחת של מפלגה זו צריכים להיות גם בני בגין, אפי איתם, בנו של ישראל אלדד (אופס... שכחתי את שמו) ורצויה נציגות מכובדת למתנחלים (אהרון דומב וכיו"ב).

yariv~2

New member
אוטונומיה זה פתרון?

להמשיך ולשלוט בכל אותם פלשתינאים? ולא רק זה אלא גם להשאיר התנחלויות בתוך עריהם ממש? ממש לא! הגיע הזמן לטרנספר דו צדדי, ולהפרדה מלאה בגבולות שאנו נקבע!! (גם אם נשאיר רק חמישים אחוז לפלשתינאים + שליטה מלאה על הגבולות בידנו) נאמר לא לבריחה החד צדדית לקווי 67, ולא להשאר בתוך אוכלוסיה ולהמשיך בכיבוש שלא מועיל לאף אחד!

אביסון

New member
אופס, יריב, מבולבל קצת, מה?....

בוא נעבור קטע קטע ונראה מה קורה: 1. "להמשיך ולשלוט בכל אותם פלשתינאים? ולא רק זה אלא גם להשאיר התנחלויות בתוך עריהם ממש? ממש לא!" - כך אתה כותב. ובכן, חברי היקר והאמיץ הבגיניסט כתב על אוטונומיה. ביקור במילון אבן-שושן ילמדנו במהרה שאוטונומיה זהו שלטון עצמי. זה אומר שאנחנו לא נשלוט יותר עליהם, הם ינהלו את כל חייהם איך שהם רוצים, אך הם ייעדרו כח צבאי שיאיים על ישראל. עכשיו, שלא תבין אותי - אני לא מסכים לרעיון האוטונומיה, גם מפני שאינו ישים, הערבים (אלה החיים ביש"ע ונקרויים בפי רבים, משום מה "פלשתינאים") כמובן בחיים לא יקבלו אותו והוא לא יתןר שום בעייה, ואני מאשים את בגין על העלאת הרעיון הזה, שראשוניותו ברורה, ואת תחילת אחריתו אנו חווים בעצם הימים הללו. אני תומך בטרנספר, על כך להלן.ולכן, ידידי, כשמדברים איתך על אוטונומיה, אל תדבר על כיבוש ושליטה, כי הרעיון באוטונומיה הוא לפתור את המצב ולהמנע מאותו "כיבוש". 2. "הגיע הזמן לטרנספר דו-צדדי " "להפרדה מלאה בגבולות שאנו נקבע"- ואז מה, פתרת את הסכסוך? מה עשית? ויתרת על עוד 50%-60% אבל השנאה ומצב הלוחמה יימשכו במלוא עוזם כנגד כל העולם הערבי, שלא יסכים על פחות מ....השמדת מדינת ישראל. לכן, הפתרון היחיד, שנותן תשובה לכל הבעיות - זו הביטחונית, זו הדמוגרפית, זו ההתיישבותית, זו הציונית, ועוד ועוד (ולא נכנס פה לענייני מים וכו´) - הוא הטרנספר. טרנספר חד-צדדי, חלקו ברצון וחלקו לא, של ערביי יש"ע מזרחה, אל מעבר לירדן. עכשיו תקום ותצעק:"אה, וזה כן ישים?", אז התשובה היא שבמלחמה הבאה, קרי עכשיו ובעתיד הקרוב זה מה שמדינת ישראל חייבת לעשות, ואם לא תעשה זאת עכשיו ,קרב יומה לחדול ולהתקיים. כל פתרון אחר:אוטונומיה, מדינה פלשתינאית ושאר בלבולים - לא יפתרו את הבעייה. נכון שהטרספר לא ישים קץ לסכסוך, אבל כאן בדיוק הנקודה: שום פתרון לא ישים קץ לסכסוך, הערבים לעולם לא יסתפקו בפחות מכל ישראל, ועל כן מוטב שיהיו כמה שיותר רחוקים...

leor100

New member
אביסון אני רק יתקן אותך

ואומר שרעיון האוטונומיה היה כולו של ג´בוטינסרי

Charlie

New member
אביסון....יש לי שאלה:

אתה קורא גם את מה שאתה כותב?! 1. "כוח צבאי שיאיים על ישראל" - איזה כוח בדיוק יכול לאמץ על אחד מ-5 הצבאות הטובים בעולם, עם חיל האוויר הטוב בעולם ועם נשק אטומי במרתף? ועוד כוח של 20 אלף ליצנים עם קלאצ´ים וכמה רימונים מאולתרים?! תעשה לי טובה. צה"ל הוכיח להם בימים האחרונים שהוא היה ונשאר צבא חזק ויעיל וטוב מהכוחות שלהם עשרת מונים. 2. "משום מה קוראים להם פלסטינים" - גם משום מה קוראים לבוש וצ´ייני "אמריקנים" ויש גם "קנדים" וכו´. אם אין עם פלסטיני (ויש גם יש), אז גם אין עם אמריקני. יש להם את כל הסממנים של עם, הם מרגישים שהם עם - משמע הם עם. העם הערבי הפלסטיני. 3. האוטונומיה לא ישימה יותר. אתה צודק. שכן אחרי שהצעת להם מדינה אתה לא יכול לבוא ולהציע להם לנהל את העיר טול-כרם והסביבה...אבל גם טיהור אתני של השטחים ("טרנספר" בלשונך) אינו ישים, אינו אפשרי ואינו מוסרי. 4. "התשובה היא שבמלחמה הבאה, קרי עכשיו ובעתיד הקרוב" - תחליט, במלחמה הבאה תעשה טרנספר או עכשיו. היא מתחוללת מול עינינו או שכדאי לחכות לעוד אקשן בעתיד? המלחמה אינה גזרה משמים. היא נובעת רק מכסילותם וחוסר אחריותם של מנהיגי האזור, וביניהם גם ממשלת ישראל. מול עינינו אין מלחמה אלא לוחמת גרילה בעצימות נמוכה, המשולבת עם פגיעה באזרחים ("טרור") כחלק מהמאבק הפלסטיני לזכות לקבלת עצמאות ולהקמת מדינה פלסטינית בקווי 67´ שבירתה ירושלים המזרחית. זה כל הסיפור. אבל עם הזמן אני מבין שמה שרוצים בני אלון וחבריו הוא להוביל את האזור למלחמה כוללת בו תגרש ישראל חלק מערביי השטחים ותהרוג המונים מהם במחיר של אלפי הרוגים ישראלים על מזבח המשיחיות וגוג ומגוג שלהם. ס-כ-נ-ה: מטורפים לפניך.

yariv~2

New member
המבולבל היחיד הוא... ../images/Emo13.gif

1. אוטונומיה, בדיחה... אתה הרי ממשיך לשלוט בפלשתינאים, ממשיך לחיות בתוכם, תחשוב לרגע על מדינת ישראל כשיש בתוך תל אביב כמה ישובים של אנשים עם אזרחות סורית... אתה אומר שהשלטון מפסיק? איך בדיוק תוריד את המחסומים? אם ישארו התנחלויות בתוך לוע השפן? (עזה) עזוב אותך מילון, תחשוב תכל´ס, ותראה שגם אם אתה קורא לזה אוטונומיה השלטון ממשיך. 2. השנאה תימשך? היא תימשך גם אם תשלח אותם לירדן, וגם אם תזרוק אותם על הירח. רק שכך השנאה תהיה סגורה אחרי גדר, לא גדר הפרדה גדר ביטחון, גדר אכזרית במיוחד שאין ממש סיכוי לעבור אותה. (אם תרצה פרטים, בשמחה) ציטוט: "לכן, הפתרון היחיד, שנותן תשובה לכל הבעיות - זו הביטחונית, זו הדמוגרפית, זו ההתיישבותית, זו הציונית, ועוד ועוד (ולא נכנס פה לענייני מים וכו´) - הוא הטרנספר. טרנספר חד-צדדי, חלקו ברצון וחלקו לא, של ערביי יש"ע מזרחה, אל מעבר לירדן." הדמוגרפית? ההתיישבותית? להיטמע בתוך המון פלשתינאים זה "פתרון דמוגרפי"? תחשוב שוב.. טרנספר שכזה הוא לא ישים, ואגב, אני הראשון שיתמוך בו! שלא תבין לא נכון.. אבל אין שום דרך, ניסיתי לחשוב על כך שעות רבות, וגם על פתרון של הברחה המונית בעת מלחמה חשבתי... זה פשוט לא מעשי. במלחמה הבאה? בא נהיה פרקטיים, מעשיים, לחלום בהקיץ לא יוביל אותנו לשום מקום חוץ מהמשך ההרג ברחובות ישראל. (ואתה לא מעוניין בכך) תסתכל על עצמך במראה ברצינות ותשאל. אני פרקטי??.. אגב, שוב בקשר לפתרון הדמוגרפי (קרי, לידות מרובות..) אינני מעוניין ברוב יהודי פרזיטי במדינת ישראל, אם תשאל אותי, הפתרון הדמוגרפי הוא ביטול הזכויות לפרזיטים במדינה (אנשים שאינם משרתים בצבא, ואינם מאמינים במדינת ישראל כמדינה יהודית ודמוקרטית) וכך אותם אנשים יעזבו מאליהם. רק כך ישאר פה רוב יהודי, ציוני, ותורם.

למעלה