-צביעות מצד ממשלת ישראל-

Secular

New member
-צביעות מצד ממשלת ישראל-

שלום, רציתי לפתוח דיון בקשר לשואה הארמנית ולשאול כאן האם לדעתכם הכחשת השואה הארמנית מצד מרבית מדינות העולם, בינהן ישראל, בגלל אינטרסים וכו' לא מזכירה את הכחשת השואה של העם היהודי בידי המשטר האיראני וגורמים אנטישמיים נוספים? הרי איך זה שישראל מגנה את מכחישי השואה בעוד היא בעצמה מכחישת שואה של עם אחר? האם אנחנו כיהודים לא צריכים לגלות חמלה והבנה כלפי העם הארמני במיוחד על רקע העבר המדמם שלנו?

פורום זה נועד לשואת העם היהודי

עם הכאב של עם אחר, לא מתפקידנו בפורום זה לדון. אנו כאן בנושא הנצחה ותיעוד של השואה עצמה וכל הכרוך לפני ואחרי.

Secular

New member
נכון, ואם תשים לב ...

השאלה עוסקת בשואה הארמנית מנקודת המבט של העם היהודי כאומה שחוותה את השואה אך לא מכירה בשואה של עם אחר, עצם פסילת הנושא על ידך מאששת את הטענה שלי שאנחנו כיהודים מרוכזים רק בסבל שלנו ולא מוכנים לגלות אמפתיה כלפי עמים אחרים על הגלובוס, הרי דוקא אתה כמי שמנהל את פורום שואת העם היהודי צריך לגלות הבנה כלפי הסבל של הארמנים ולא לנפנף את הנושא בטענות שווא מגוחכות.

deebeebee

New member
פתח לך פורום לתעוד והנצחה

של רצח העם הארמני על-ידי התורכים ובשמחה נבקר בו, אבל אל תעשה שימוש בבמה זו כדי לסטות מהמטרה היחידה שלשמה במה זו קיימת. זה לא המקום.

לא שולל דיונים אלה אך לא בפורום זה

אולי נושא שאתה מעלה זה חשוב, אני חוזר לא לזה נועד הפורום. ניסו גם לתפוס טרמפ לעוד נושאים כואבים. אני כבן לניצולי שואה נושא אחר (אפילו חשוב) מביא לזילות השואה שלנו. יש מספיק פורומים לדון בנושאים אחרים.

תותח9

New member
ישראל לא מכחישה את שואת הארמנים

גם אם אינה נותנת לה ביטוי ראוי והשאר - לפורום היסטוריה וכו'

למעלה