צביעות? מרמים אותנו?

צביעות? מרמים אותנו?

שימו לב, כלי התקשורת העיקריים (ynet-ידיעות אחרונות) מנסים לייצר אווירה של קריסה, של משבר. היום "מחאת העגלות", שלוש נשים צועדות עם עגלות בירושלים וזוכות לכותרת הראשית, עד ש"מארגן מחאת הדלק" הודיע שלא מעניין אותו שמחירי הנפט עולים, מבחינתו נתניהו אשם. והוא ושני חבריו למחאה זוכים לשבחים בynet. מחאת הקוטג' מצאה חן בעיני ידיעות אחרונות אז היום כל דבר שלא מוצא חן בעיני ארבעה אנשים זוכה לשם של משבר ענק שמאיים על המדינה. בבקשה תאמינו לי כשאני אומר שאני מודע לעובדה שיש כאן בעיה, בהחלט יש. לכל זוג מגיעה הזכות לקנות דירה בלי למשכן את חייו, אבל אם תשימו לב כולם היו מודעים לבעיה הזאת עוד קודם וניסו לפתור אותה. אתם זוכרים במקרה את ההכרזה של נתניהו על הפרטת קרקעות כדי להוזיל את מחירי הדירות? (להזכירכם גם אז ynet כתב על הנזק שהוא גורם, העיקר העקביות..) או את הפעם ששטייניץ אמר שאם מחירי הדירות לא ירדו הוא יוציא את פטיש ה-10 קילו? (להזכירכם אז ynet הגדילו לעשות וצוטטו את פישר מסביר למה זה לא נכון). את בעיית ההיצע הנמוך של דירות יש לפתור ואין דרך חוץ מלהציף את השוק בדירות, אבל אל תהיו חסרי סבלנות כי לא משנה כמה תפגינו - בנייה לוקחת זמן וזה לא משנה כמה ביבי יצא מגידרו כדי להוריד את משך הבירוקרטיה, זה ייקח זמן. לסיכום, אל תתנו לתקשורת לשחק בכם, גם להם יש אינטרסים, תדאגו לאינטרסים שאתם מאמינים שנכונים לעם ולאינטרסים שלכם. הסירו דאגה מליבכם - לאינטרסים של התקשורת יש מי שידאג. מי שרוצה לדבר על זה, אני אשמח, אפשר גם במייל - [email protected]. אני לא משוחד, פשוט חושב שאני חושב... נ.ב פטרוזיליה יקרה לי מדי, אני ועורך ynet מתכוונים להערך לצעדת הפטרוזיליה לכיוון ירושלים, עולים על הבית של ביבי ולא מתפנים עד שהוא יתפטר (ואם יורידו את מחירי הפטרוזיליה בדרך זה יהיה נחמד...). בואו, סיקור תקשורתי מובטח.

למעלה