צביעות ?

אני לא מבין אותכם.

כשהציעו שנשאיר את הבתים ואלי נמכור אותם לפסלטינאים ישר כל המתנחלים קמו וצעקו שהם לא מסכימים בשום פנים ואופן שערבים יגורו בבתים שלהם. המתנחלים בעצמם רצו שיהרסו להם את הבתים וחלקף אף עשו זאת בעצמם, שרפו בעצמם את הבתים שלהם. עכשיו אחרי שכן הורסים להם את הבתים אתה שוב מתלונן? אז תחליט, מה אתה מעדיף?

עטרה 20

New member
אוקיי אז ככה

הוועד נגד הריסת בתים אמור למחות כנגד כל הריסת בתים של אנשים לדעתי , ועל כן הצביעות אגב רק בשביל להראות לך שאינני חד צדדי - הבט למטה למשלוח שלי לאלי פולק - למטה נ.ב. שלחתי גם לוועד נגד הריסת בתים תלונה על הצביעות נקווה שאני אקבל תשובה הולמת אם וכאשר אני אשמח להראות כאן את תגובתם

אוקיי אז ככה

אתה אמרת ש: "הוועד נגד הריסת בתים אמור למחות כנגד כל הריסת בתים של אנשים לדעתי " אז זהו, שזה לא המטרה של הוועד נגד הריסת בתים. המטרה של הועד הזה היא (ואני מצוטט מתוך הקישור שנתת) : הוועד הישראלי נגד הריסת בתים הוא קבוצת פעולה ישירה ובלתי-אלימה, שהוקמה במקורה כדי להתנגד להריסת הבתים הפלסטיניים שמבצעת ישראל בשטחים הכבושים. אם אתה רוצה להקים ועד שימחה כנגד כל הריסה של בתים - אתה מוזמן לעשות זאת. ההבדל העיקרי בין הריסת בתי פלסטינאים להריסת בתי המתנחלים: הפלסטינאים מתנגדים להריסת בתיהם (זה שזה צודק או לא צודק להרוס להם את הבתים זה סיפור אחר - אבל הם מתנגדים) ואילו המתנחלים לא מתנגדים - להפך, המתנחלים רוצים שיהרסו להם את הבתים. בגלל זה לפי דעתי אין פה שום צביעות.

עטרה 20

New member
אז שייקראו לעצמם ככה

"הוועד נגד הריסת בתים של פלסטינאים בלבד" זה כמו שהאגודה לזכות הציבור לדעת קוראת לעצמה ככה למרות שהיא גוף ימני מובהק, זה פסול זה מטעה וזה צבוע - אתה לא יכול להתנגד להרס בתים בשם זכויות האדם ולהתעלם מהרס בתים אחרים תחת אותן זכויות אדם - אתה אומר שהמתנחלים רוצים שיהרסו להם את הבתים מניין לך ? אולי גם תטען שהם רצו לעזוב את בתיהם

Theherod

New member
אולי הם לא רצו אחד אחד, אבל כגוש

לפחות הדוברים של הגוש, וגם הרבה שראיתי באינטרנט, רצו, ואמרו את זה בקול רם.

One Echoe

New member
בהתחלה,

לא רצו להרוס להם את הבתים, ותכננו להביא לפלסטינאים את הבתים כאות לשלום ולשכנות טובה. והמתנחלים ממש כעסו על זה, ודרשו שיהרסו להם את הבתים. זה דבר ידוע. יותר מזה, היו הרבה מתפנים שהרסו את הבית שלהם בעצמם. בקשר לאגודה הזאת, אני לא מכיר אותה, אבל היא מוחה על בתים של פלסטינאים. ואם כבר-אם המתנחלים לא היו רוצים שיהרסו להם את הבתים(נניח שהם רצו שזה ישמר..או משו כזה) והממשלה הייתה קובעת שיהרסו להם בכל זאת את הבתים, אז האגודה הזאת אולי הייתה צריכה לעשות משהו. אפילו שזו לא המטרה לשמה היא קמה, אלא רק לבתים פלסטינאים. כך שאין פה אפילו טיפה של צביעות. בדיוק להיפך.

עטרה 20

New member
הצביעות היא בכך שארגוני זכויות אדם

נוטים משום מה להתעלם ממצוקתו של מי שאינו "נראה להם" - האקט עצמו של הפינוי והריסת הבתים , כמכלול לא זכה לגינוי מצד הגורמים הללו ויש כאן פגם מסויים - נכון , זה חוקי ודמוקרטי אבל זהו אקט שמבחינה מוסרית בעייתי וכאן הקול הזה, שלהם, היה צריך להישמע.

One Echoe

New member
אני עדיין לא מבין,

מה לא היה מוסרי כאן? אני חושב שאתה בכוח מנסה למצוא דברים מתחת לפני השטח, דברים שבטח לא קיימים. מי שאינו נראה להם? זה ארגון שפועל למען מטרה אחת. הארגון לא יכול לדאוג לכל העולם. מעבר לזה, מה זה קשור בכלל, אף אחד לא הרס את הבתים של המתנחלים בכוח. תפסיק לזרוק שטויות לאוויר. הסברנו לך את זה פעמיים פה, וזו הפעם השלישית-והאחרונה. אם אתה מדבר על הפינוי-זה בכלל לא קשור לארגון הזה. הארגון הזה, ככל הנראה, קם בשביל לעזור לפלסטינאים שבתיהם מיועדים להריסה.

אבל

אבל גם אירגון מגדלי הדבורים למשל בחר להתעלם ממצוקתו של "מי שאינו נראה להם" מדוע דווקא בחרתם לצאת נגד האריגון הנ"ל (הוועד נגד הריסת בתים)?

עטרה 20

New member
לדעתי אתם מיתממים

כי זה כמו שמפלגה תקרא לעצמה המפלגה הדמוקרטית אך בפועל היא תדגול בדיקטטורה ופאשיזם או שאירגון למלחמה בסרטן יעודד עישון או תנו לחיות לחיות יתעללו בבע"ח וכך הלאה וכך הלאה , זה פסול לומר דבר אחד ולעשות דבר אחר בשם אותה מטרה יכול להיות שלא ירדתם לסוף דעתי , מילא - אתה תוהה למה אני נטפל ל ו ו ע ד נ ג ד ה ר י ס ת ב ת י ם ? כי הם נ ג ד ה ר י ס ת ב ת י ם !!! ובעת ההינתקות נ ה ר ס ו ב ת י ם !!! זה בדיוק כמו שיפריע לי ש"האגודה לזכות הציבור לדעת" תסתיר ממני מידע אני חוזר האגודה ל ז כ ו ת הציבור ל ד ע ת ת ס ת י ר ממני מ י ד ע !!!! אני עדין לא מובן ?

One Echoe

New member
לא. נמאס לקרוא אותך.

אתה חוזר על עצמך כל הזמן, ולא מקשיב. אתה מקשיב למה שאומרים לך? לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הרסו!!!!!!!!!!!!! למתנחלים!!!!!!!!!!!!!!! את !!! הבתים!!!! שלא!!! מרצונם!!!!!!!!!! נקלט לך במוח?! שוב לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הרסו!!!!!!!!!!!!! למתנחלים!!!!!!!!!!!!!!! את !!! הבתים!!!! שלא!!! מרצונם!!!!!!!!!! עוד פעם! לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הרסו!!!!!!!!!!!!! למתנחלים!!!!!!!!!!!!!!! את !!! הבתים!!!! שלא!!! מרצונם!!!!!!!!!! פעם אחרונה..כדי שזה ייכנס לך למוח: לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הרסו!!!!!!!!!!!!! למתנחלים!!!!!!!!!!!!!!! את !!! הבתים!!!! שלא!!! מרצונם!!!!!!!!!!

שוב פעם - בתקווה שהפעם תבין.

אני חוזר ואומר שוב. בניגוד למה שאתה חושב - המטרה של "הוועד נגד הריסת בתים" אינו, אני אומר שוב אינו לצאת נגד הריסת בתים. אלא מטרתו היא לצאת נגד הריסת בתים של פלסטינאים בלבד . יכול להיות שבגלל השם שהם בחרו לעצמם זה קצת מבלבל אותך, אז בגלל זה אנחנו פה, עוזרים לך להבין את האמת. מקווה שתצליח להבין. חוץ מזה שהם (בניגוד אליך) לא מחשפים רק לריב כל הזמן. אם המתנחלים רוצים שביתם ייהרס, והמדינה מסכימה לזה, וכולם מרוצים מהפתרון הזה (אני מדבר רק על הפתרון של הריסת הבתים) אז מדוע לריב דווקא??????????????? כולם רוצים שהבתים ייהרסו.

עטרה 20

New member
ואני אוסיף -

המתנחלים - כולם - רצו להתפנות - ללא יוצא מן הכלל אני חוזר המתנחלים - כולם - רצו להתפנות - ללא יוצא מן הכלל אני חוזר המתנחלים - כולם - רצו להתפנות - ללא יוצא מן הכלל אני חוזר המתנחלים - כולם - רצו להתפנות - ללא יוצא מן הכלל אני חוזר המתנחלים - כולם - רצו להתפנות - ללא יוצא מן הכלל זה שאתה חוזר על משפט לא הופך אותו לנכון - למרות שאני בטוח שאתה חושב ככה מאיפה הנתונים על כך שכלל המתנחלים רצו שייהרסו את ביתם ? אגב תושבי נצרים לא רצו שייהרסו את ביתם! אבל זה לא משנה לך כנראה אני חוזר המתנחלים - כולם - רצו להתפנות - ללא יוצא מן הכלל אני חוזר המתנחלים - כולם - רצו להתפנות - ללא יוצא מן הכלל אני חוזר המתנחלים - כולם - רצו להתפנות - ללא יוצא מן הכלל בכל אופן - זכויות אדם לא נעצרים בהתנחלויות ומן הראוי שהגוף הזה ישמיע קולו

adishu

New member
האקט של הרס הבתים הוא שולי- לאחר

פינוי הבתים מיושביהם. פינוי הרצועה הוא מוסרי לפי כל אמת מידה. וזאת כי: ישנה אי נוחות מרובה אבל למעט אנשים, שבטלה בשישים ליתרונות הגדולים שיהיו בעתיד לכלל עם ישראל. זכויות האדם לא נעצרו בהיתנחלויות מהיום, הם נעצרו שם בשלב בו הניצחון הגדול של מלחמת ששת הימים הפך אותנו לעם כובש ומנצל.

k o d u

New member
נהפכנו לעם "כובש ומנצל", כדבריך,

בעל כורחנו! מלחמת ששת נכפתה עלינו על ידי הערבים!

One Echoe

New member
אתה פשוט אטום.

אתה מגיב כל פעם את אותו הדבר, בלי לקרוא מה שכותבים לך, ולנסות להבין. אז לך עם השטויות שלך ותגיד אותם ברחוב.

עטרה, שתי כוס מים!

בס"ד א. הוועד הזה נגד הריסת בתים מפני שמטרת הריסת הבתים היא אחרת. לא מפני שח"ו, אי פעם, יקחו שטח מבדואי ויתנו לערבי, הסיבה היא לפי דעת הוועד הזה, אינה סיבה מספיק טובה, כי בתי הפלשתינאים שנהרסים, לא נהרסים בגלל שהם ביקשו, או בגלל שפינו אותם מהבית (אם הם רוצים הם יכולים להשאר.. מדובר בבתים שמהווים סכנה), אלא בגלל שמתוך הבתים האלו יורים, מיידים אבנים, ועוד כיד הדמיון הטובה. ולכן שלא מרצונם, הבתים נהרסים. הארגון, אכן, מתוקף אנושיותו היה יכול למחות על פינוי יהודים מבתיהם, אבל, הארגון הזה נועד רק להגנה על בתים המיועדים להריסה. במקרה שלנו, אם היהודים רק היו מבקשים לא היו הורסים את בתיהם. אז אין צורך בוועד כזה. כי הבקשה והרצון היו שיהרסו את הבתים. אולי צריך לקום וועד שידאג שיהרסו את הבתים, ולא וועד שידאג שלא יהרסו! את מבינה???

ואני אוסיף גם

אתה צודק - זה שאני חוזר על משפט לא הופך אותו לנכון. אבל בגלל זה גם צרפתי הוכחות. מה ההוכחות? אנשים שהרסו ושרפו בעצמם את הבתים שלהם, מתנחלים שאמרו בטלוויזיה שהם לא מוכנים בשום פנים ואופן שהערבים יקבלו את הבתים שלהם והם מעדיפים שיהרסו אותם. לא ראיתי מתנחל אחד שביקש שביתו יישאר. אם אתה ראית באיזהשהו מקום, אני אשמח אם תגיד לי איפה ותיתן סימוכין והוכחות לטענה שלך. בנוגע לשורה האחרונה: "זכויות אדם לא נעצרים בהתנחלויות ומן הראוי שהגוף הזה ישמיע קולו" הגוף הזה אמור להשמיע את קולו בדיוק כמו שהגוף "ארגון מגדלי הפרחים" או "צער בעלי חיים" או "האגודה לשמירה על חיות הבר" או "הוועד לפיתוח מיץ הפטל" אמורים להשמיע את קולם. הועד לא קשור כלל וכלל לזה.

למעלה