צביעות

אסולית

New member
צביעות

עלתה בי בחילה נוראית ממפגש עם הצביעות, אלוהים, כמה זה הגעיל אותי, הייתי בשוק מעצמי, איך כולי מגיב בצורה כזו, הרי התנהגות של מישהו אחר, היא עדיין התנהגות של מישהו אחר, מה גם, שהוא לא אוהב את זה יותר ממה שאני אוהבת את זה. האדם הזה ממשיך להתנהג בצורה הזו כי זה מוכר לו, מגן עליו, משרת אותו בדרכי הפיתוי ותשומת הלב...אולי זה פשוט מזכיר לי משהו מאוד מוכר... אלוהים, רע לי מזה, זה יושב לי בדיוק באיזור הלב... אדם שמעודד אותי כשהוא שמח לאיד, אדם שמחמיא לי כשבא לו לחנוק אותי כי אני "מתחרה" על תשומת הלב האולטימטיבית שלו, שמנשק אותי לשלום כששלום בכלל לא העניין. למה את משחקת את המשחק, מה את מסכימה לזה? מה אני אהיה קרה ומגעילה? תהיה קרה כמה שבא לך, וכוס אמא של העולם, תפסיקי לדפוק חשבון לעולם, אבל זה מבודד אותי, ולהיות צבועה לא מבודד אותך??? שלום לתמימות למדתי גם אני לשקר

אסולית

New member
מכרים, לא יותר מזה

הוא העניק לי חוזק ודחיפה קדימה לפרקון זמן, אבל כעת אני גם ערה למניעים נוספים שהיו קיימים שם, מצחיק, אבל הם אפילו הפוכים לחלוטין. עדיין אני מודה על העזרה ההיא, פשוט כעת, אני צריכה להתרחק מקשר זה.

ayala sh

New member
לפעמים צביעות יכולה להיות כיסוי

למשהו אחר כמו: חוסר ביטחון, ביישנות. על-פי מה את מפרשת צביעות? ע"פ שפת-הגוף של הבן-אדם? ע"פ תחושה? ואולי את טועה.. במקרים דומים שהיו לי בעבר, שהאדם שעמד מולי נראה לי כצבוע, אבל לא רציתי לוותר עליו כ"כ מהר, אז התחלתי להקשיב לו,למה שיש לו להגיד, גם אם הוא "צבוע". אבל באמת להקשיב. ולרוב זה היה שווה.

אסולית

New member
הי איילה

עדיף שתסמני שרשור מתחת להודעה שלי, ולא, היא מגיעה למיכל...אלא אם כן התכוונת אליה. אני רואה שהצביעות של אותו אדם מכסה על החוסר בטחון, על הביישנות, והיא כלי ניסויי לשליטה, זה ברור ונהיר לי. בנוסף , אני באמת מסתמכת על תחושה, ומידע שאני מקבלת מאותו אדם, בכל מיני רבדים, אני מרגישה מאוד בטוחה בהבחנה שלי, יחד עם זאת קיבלתי פידבקים סביבי שאני לא היחידה שמרגישה זאת. בהתחלה, פשוט נתתי לזה להיות, ולא שפטתי, וזכיתי בפנינים שאותו אדם נתן לי, אבל כעת זה מתחיל להתערבב לי עם זכרונות שקשורים לאדם אחר, וזה פשוט מעורר בי בחילה...למה? אני לא ממש בטוחה.

ayala sh

New member
קודם כל, תסמכי על האינטואיציה שלך:-

יכול להיות שהבעיה האמיתית שלך היא באמת עם האדם האחר/הקודם. הבחילה שאת מרגישה יכולה להיות איזשהוא תהליך ניקוי שהגוף שלך פיתח כדי להוציא "פסולת שאספת" במהלך ההכרות עם האדם הקודם ויכול להיות שזה תהליך הבראתי. מניסיון אישי גם לי היו תחושות דומות של בחילה, אבל זה היה רק תהליך (אומנם לא נעים) שבסופו באמת הרגשתי טוב יותר.

מעניין. את יכולה להרחיב לגבי זה?

מה עמד מאחורי הצביעות של האנשים שכתבת עליהם בהודעתך? זה היה נראה כמו צביעות, אבל מה גילית בסוף שזה בעצם?

ayala sh ההודעה היא אלייך ../images/Emo13.gif

הבהרתי את זה כי ראיתי שבשרשור, לא היה לך ברור לאן לשרשר הודעה שכתבת. אז רציתי לוודא שאת מבינה שההודעה שכתבתי מופנית אלייך

ayala sh

New member
מיכל, שלום!

לגבי צביעות: היתה לי סיטואציה עם בן-אדם שהגיב לדברים שסיפרתי לו ב- "איזה יופי!" "נחמד מאוד!", אבל, טון הדיבור שלו, ושפת הגוף הראו משהו שונה, איזשהוא סוג של צביעות. באותו רגע, לא היה לי נעים לדבר איתו. תוך כדי השיחה, התחלתי לחשוב, אולי היה לבן-אדם הזה יום רע, אולי הוא ממורמר וכו', והוא מוציא את זה עליי!! (חוצפן..) ופתאום התחלתי לצחוק לעצמי, כי הרבה פעמים גם לי יש יום רע וגם אני ממורמרת ועכשיו היתה לי הזדמנות לראות את זה מבחוץ.. ולא יודעת למה.. זה נורא הצחיק אותי. מאותו רגע התחלתי להקשיב באופן ענייני לשיחה, בלי לפרש פירושים: צבוע/לא צבוע, כבר לא עניין אותי. ונראה לי שהכיוון של השיחה השתנה למשהו יותר נעים.

כיוון עבודה מגניב! תודה ../images/Emo13.gif

הצלחת לראות את עצמך בעזרתו, במצבים אחרים.

הסבר על שרשור הודעות

(כתבת את הודעתך מתחת להודעה שלי במקום מתחת להודעה של אסולית)

אסולית

New member
../images/Emo13.gif

טהורה מצביעות אני עוד לא, גם לי יש את השקרים שאני מספרת לעצמי ולאחרים. אבל, תודה רבה על התמיכה. יחי הפיות!

למעלה