צביעת אמבטיה

ashlaya

New member
צביעת אמבטיה

ושוב אני כאן עם שאלה האם ניתן לצבוע אמבטיה? האם זה משהו מסובך שצריך בעל מקצוע???? ניסיתי לחפש בהסטוריה כי נדמה לי שהיה משהו ולא מצאתי!

מאגר

New member
צביעת אמבטיה

אם כוונתך לצבוע חדר אמביטה אז אין שום בעיה אפשר לצבוע בפולי סיד או כל חומר שהוא סיד או סיד סינטטי ולערבב אותו עם נוזל נגד פטיות עובש אם הכוונה לצבוע את האמבטיה עצמה ניתן להשתמש בצבעי אמייל שהם מאוד יקרים ויש להשתמש בהם לפי הוראות היצרן אך אני בספק אםזה יעזור הרבה אולי זה יתן גוון חדש לאמבטיה אבל לא יותר

refael99

New member
צביעת אמבטיה

ליעקובי- יש צבע למטרה הזו- תישאלי בחנות ברח החשמל ת,א- תימצאי את הטל בדפי זהב.

ashlaya

New member
../images/Emo3.gif לא הסברתי נכון...

התכוונתי לצביעת האמבטיה עצמה ולא הקירות... אבל כנראה שזה לא כשה פשוט כמו שחשבתי עדיף להחליף...

אני צבעתי פעם... העלות הכוללת של כל חומרי המבצע: כ-200 ש"ח (והמון עבודה). מומלץ להשוות מחירים עם עלות החלפת אמבטיה. 1. צריך לצרוב את הצבע הקיים עם חומצה חזקה (מלחית או בדומה). 2. לשייף באופן נמרץ ביותר ולהחליק בסוף עם נייר מים (והאמבטיה בד"כ לא נמצאת במקום מאוד נוח לגישה: צריך להתקפל לשניים בכל התהליך). 3. לייבש לחלוטין (לפחות במשך כמה שעות). 4. להשתמש בצבע מיוחד ולצבוע בשתי שכבות, עם מברשת חדשה. 5. לחכות 3 - 5 ימים לייבוש. רוב העבודה נעשית עם פילטר כזה על הפנים וכפפות. התוצאה בהחלט מוצלחת, אבל לא משתווה לאמבטיה חדשה. מתאים לך?

ashlaya

New member
תודה אבל אני אוותר

בטח במצבי(חודש 9) זה לא משהו שהכי חשוב לעשות ובטח לא בדירה שבמילא הולכת להיות מושכרת...

צביעת אמבטיה

מאוד פשוט. מנקים את האמבטיה בחומצת מלח עם המברשת של השירותים. רצוי ומוממלץ להשתמש בזמן הניקוי עם מסיכת מגן. הכי טוב ,פשוט וזמין זה מסכת אב"כ שנמצאת בבוידם{לא לשכוח להוציא את הפקק}שוטפים במים . קונים ספררי של צבע אמייל ומרססים. יוצא כמו חדש. אופססס שכחתי: את הקנטים יש להגן עם נייר דבק

למעלה