צביעת חדר אמבטיה

צביעת חדר אמבטיה

אומנם אני מעצבת אבל לעצב אצלי בבית פשוט קשה לי להחליט. יש לי חדר אמבטיה גדול! בערך 9 מ"ר. הריצפה בנויה מעץ בצבע אגוז כהה, ויש לי קרמיקה לבנה רק מסביב לאמבטיה! פתאום מתחשק לי לצבוע את הקירות בצבע כחול כהה, עד לגובה 180 ס"מ. מה דעתכם , יהיה לי חשוך או קלסטרופובי? הרעיון הוא לצבוע בכחול ולהדביק כוכבי ים פזורים. אשמח לדעתכם, או אם מצאתם תמונה שיכולה להמחיש את הצבע הכחול. תודה מראש, לעובדת העצות בביתה הפרטי.

שמופית

New member
אמנם לא מעצבת, אבל

נשמע לי קצת חשוך... למה לא איזה גוון תכלת ולעשות פה ושם ווש עם הכחול הכהה שלך ? ואת כוכבי הים אפשר לעצב בלבן וחום אגוז, כדי שייתן הרמוניה ויקשר את הכל ביחד

lank

New member
../images/Emo68.gif

אכן נכון. צבע כחול כהה יתן הרשה מאוד לא נעימה בחדר הרחצה. ממליצה לצבוע בגווני תכלת עדינים ומעל לבצע "ווש כוכבים" או "ווש נצנצים" של נירלט.זה ישתלב נפלא עם הכוכבים שרצית להוסיף...

תודה

באמת אם עוצמיםן את העניים ומדמינים זה יכול ליהיות די קודר, אז נרא לי שאני פשוט אעשה פס קישוט עליון בכחול, ושאר הקירות יהיו בצבע צהוב, שמנת או משהו בסגנון. ובכל זאת תודה, אפילו שביקשתי עזרה, אבל זה זמן המתנה של התבשלות עם הרעיון. וזה כבר מונע טעויות.

lank

New member
../images/Emo68.gifשרית ... בכיף

הפורום אמור לא רק לשמש אנשים שמשפצים , אלא כמקום להתייעצות גם של אנשי מקצוע המתלבטים בנושאי עיצוב. תמיד את יכולה להיכנס ולהעלות רעיונות שאת מתלבטת בהם ( עבור הבית הפרטי שלך או עבור לקוחות ) וננסה לענות כאן ולעזור.

למעלה