צביעת חדר האמבטיה

צביעת חדר האמבטיה

אז ככה, אני רוצה לצבוע את חדר האמבטיה, אני אוהבת לעשות דברים בעצמי אבל לא תמיד אני יודעת הכל אז יש לי שאלות אם אפשר .... * איך מורידים את ה"שחור" שעל הקיר ומונעים ממנו לחזור? לפני שנה לקחתי מישהו והוא כנראה צבע על העובש ועכשיו זה חזר, איך מונעים מזה לחזור לתמיד? * אני לא רוצה לצבוע בצורה שגרתית או בצבע אחיד, אני רוצה לצבוע בצורה כזאת שהתקרה תתן תחושה של שמיים בהירים. אי אפשר לעשות את זה סתם עם מברשת או גלגלת, איך כן אפשר? * על הארון באמבטיה יש מן ציפוי (לא יודעת איך קורים לזה, מן פלסטיק גמיש כזה) האם אפשר לצבוע גם את זה? האם צריך צבע מיוחד? בתודה מראש למי שיעזור.

קיבלת תשובה מפורטת במסר אישי

שבת שלום

איש אחד1

New member
לא בעיה , אתן לך הסבר קצרצר ויעיל

העובש הוא למעשה סוג של פטריה . 1 את יכולה להשמיד אותה עם כל חומר שמכיל כמות גדולה של כלור כגון אקונומיקה . 2 יש תמיסות שמכילות חומר פעיל בשם פונגוציט . ( כן החומר שורף הביצים מהצבא ) השם המסחרי הכי נפוץ לחומר כזה הוא תמיסת פונגיצק של טמבור . יש חומר נוסף של יעקובי בכמות של 1/2 ליטר אם איני טועה שאיתו את יכולה לבצע את אותה המשימה . עלות החומר של טמבור משהו כמו 15שח וזה מתאים ל 10 ליטר (יש הוראות על המוצר ) . החומר של יעקובי עולה בסביביות 30 שח והוא יעיל מאוד גם . לאחר שהסרת את הפטריה את יכולה לצבוע בצבעים שיש להם כשר הצמדות גבוהה ומעורב בהם החומר הפעיל שמונע התפרצות הפטריה שוב . יש לכל יצרן צבעים חומר כזה במחירים ואיכויות שונות ! בכל חנות צבעים תמצאי את החומרים האלו כגון אקרינול או כל שווה ערך אחר. זהו . זה תהליך הצביעה בעיקרון . חוץ מזה את צריכה לאוורר את המקום שזה הכי חשוב . ובהצלחה בעבודה

למעלה