צביעת חדר תינוקות

ish20

New member
צביעת חדר תינוקות

שלום לכולם. אני חדש בפורום אבל עברתי עליו ואני רוצה להגיד שמצאתי אותו נחמד נורא ומקווה להשתלב בקהילה. יש לי שאלה - אנו רוצים לצבוע את חדרו של תינוקנו החמוד בן ה-7 חודשים. החדר הוא בגודל סביר - 3.5X2.75 . לצד אחד הקירות ישנו ארון 4 דלתות בצבע מייפל (שייך לחדר השינה שלנו אבל מה לעשות אין לו מקום בחדרנו..) וכמובן תתוספנה לחדר בנוסף מיטת תינוק ושידה בצבע אפרסק. והשאלה
באילו צבעים לצבוע את החדר? חשבנו ללכת על גוון תכלת עד לגובה המיטה ומעליו אפרסק. שניהם בהירים מאוד. מה דעתכם? בנוסף - ראיתי שהרבה מציעים לטשטש את הקו המפריד בין הצבעים, מישהו יודע איך עושים את זה? תודה מראש...

תחשוב פשוט...

טשטוש בין שני גוונים -אם צובעים את הקיר בשני צבעי(חלק עליון וחלק תחתון)אז בניהן באמצע בין שני הצבעים לקחת את המברשת ולהזיז אותה מימין לשמאל -פשוט לצבוע בין שני הגוונים ואז נוצר באמצע גוון שמורכב משני הצבעים זה לא כזה מסובך. אפשרות שניה היא לקנות פס דקורטיבי עם דמויות מצויירות שמתאים לחדר ילדים ולהדביק על הקיר לרוחב כל החדר. אפשרות שלישית לקנות סטנסילים וצבעים לקיר (יש כאלה שמגיעים בדוגמיות) להניח את הסטנסיל על הקיר (איפה שרוצים לעשות את הדוגמא)ולצבוע (כמובן בשלל צבעים ודוגמאות) בהצלחה

ish20

New member
המברשת שאעביר לרוחב תהיה טבולה

המברשת שאעביר לרוחב תהיה טבולה בצבע?

לא תהיה טבולה בצבע..

כשאתה צובע את החלק התחתוןוהעליון-אז עוד כשהצבע רטוב אתה מטשטש בחיבור בין שני הצבעים שקיימים על הקיר ללא תוספת צבע כמובן כשהצבע רטוב כי אז אפשר "לשחק איתו" , בהצלחה .

למעלה