צביעת חדר...

אייל81

New member
צביעת חדר...

בהנחה שיש לי ארון גדול בצבע חום ורצפת פרקט, באיזה צבעים כדאי לצבוע את החדר שלי? תודה.

ננושיתי

New member
בכול צבע שבא לך....

כול עוד זה צבע חום עץ (בהנחה שזה זה) זה לא מגביל אותך בצבע לי יש בחדר רהיטים בצבע חום עץ וארון בצבע אלון ופעם אחת הצבע שלי היה צבוע בסגול וורוד ועכשיו החדר שלי אדום.... אם תיתן לנו תמונה אוליי יהיה לי קל יותר לייעץ לך בצביעת החדר.... כי אם אני אראה לדוגמא שהחדר שלך יחסית קטן אני לא אמליץ לך לצבוע בצבעים כהים כי זה ייתן תחושה של קטן וחשוך ואם החדר גדול עם מעט רהיטים אז אני אמליץ לך על מנת לתת מין תחושה כיפית בחדר...

אייל81

New member
החדר עדיין לא קיים...

אנחנו עוברים דירה בקרוב. בכל מקרה הגודל שלו הולך להיות גודל בינוני, לא זוכר בדיוק כמה מ"ר. לגבי הרהיטים, הולכים להיות בו מעט רהיטים- מיטה, ארון ואולי איזה עוד איזה משהו לטלויזיה ומערכת, זהו. ד"א- החתימה שלך קצת גדולה לילדה בגילך לא?

ננושיתי

New member
אוקיי...

בקשר לחדר- אז לדעתי כדאי לך לצבוע קיר אחד מרכזי בצבע כהה או אפילו שני קירות מקבילים באותו צבע כהה ואת השניים המקבילים האחרים בצבע בהיר שישבור את הכהה.... צבעים זה משהו אינדיבידואלי כול אחד והטעם שלו... אני יכולה לייעץ לך על גוונים מסויימים אבל אולי לדעתך הם לא יהיו לטעמך אז לדעתי הכי טוב ללכת לחנות של צבעים לקחתי את הדפים של הדוגמאות של הצבעים שאתם הכי אוהבים ולבחור... אם תרצה בכול זאת המלצה על צבעים תודיע לי.... בקשר לחתימה שלי- החלק הזה של "מעלים אותי למעלה מורידים אותי חזרה..." זה חלק משיר של שרון הולצמן שיר שאני מאוד אוהבת... ולא אני לא חושבת שהחתימה שלי קצת גדולה בשבילי... ורק בשביל שתבין את ההקשר של זה.... לשיר קוראים "סיכוי קלוש" תוריד אותו ותשמע ואז לא יתפרש לך אחרת...

למעלה