צביעת חדר

שוגשוג

New member
חדרי ילדים - שאלה חשובה

אני עשכיו בעיסוק עיצוב החדר , אולי מישהי מכירה איזה אתר עם רעיונות עיצוביים מבחינת צביעה . אני שוברת את הראש ונורא קשה לי להגיע להחלטה

מקווה26

New member
יש אפשרות

לקנות שבלונות, ופשוט לצבוע בקלות על הקיר, זה קל ונחמד, צרפתי לך תמונה (לא משהו) מהחדר של הבת שלי

מקווה26

New member
לא יודעת בהרצליה

אבל אני קניתי בכפר השעשועים בחיפה, אני מניחה שיש גם בהרצליה

Owity

New member
גם חיפה הולך (ההורים שלי...)

איפה נמצא כפר השעשועים? תודה!

מקווה26

New member
במתחם תל חנן

בנשר, יש שם מבחר שבלונות, צבעים, מכחולים וכל מה שאת צריכה...

צביעת חדר

היי אני רוצה לצבוע את התקרה בתכלת ולצייר עננים לבנים , מכיוון שחוש הציור רחוק ממני ומבעי רציתי לדעת אם יש עוד דרכים המליצו לי על וואש האם מישהי עשתה/ניסתה?

Owity

New member
כמובן שזה טעם אישי...

צבענו את החדר עם WASH תכלת (לא על התקרה, אלא על הקירות, עד חצי גובה). בכל אופן, אני ממש לא אוהבת איך שזה יצא. נראה לי מקושקש וצבעוני מדי, וממש "כואב לי בעיניים". אז, בעלי "בילה" את הסופ"ש בסיוד החדר בלבן ובראש השנה מתוכנן ניסיון נוסף - בסגלגל בהיר...

בנציק1

New member
זה באמת טעם אישי...

אנחנו צבענו חלק מהקירות בוואש כחול/תכלת וחלק בוואש צהוב ויצא (לדעתי ולדעת כל מי שנכנס לחדר) מ ד ה י ם!!! נכון שאמרו לנו שהוואש יכול להפריע בעיניים אבל לי זה ממש לא מפריע פשוט נראה מקסים ועליז. ואנחנו אגב צבענו את כל הקיר ולא רק עד החצי ועדיין זה ממש נראה יפה ולא מפריע... אגב, חברה שלי צבעה פעם את התקרה בוואש כחול/תכלת ואת הקירות בכתום או צהוב (אני לא זוכרת) חלק. ויצא גם מאוד יפה. חשוב לזכור שבדרך כלל אם צובעים את התקרה זה נותן תחושה שהיא כאילו נמוכה יותר אז מומלץ לשים לב לפרופורציות של החדר. גם בחדר, הצביעה יכולה קצת להקטין אותו מצד אחד ומצד שני לאזן פרופורציות לא נכונות (לדוגמא אם החדר מאוד מלבני בעזרת שני צבעים אפשר ליצור חדר שיראה יותר ריבועי)

למעלה