צביעת כיריים

צביעת כיריים

יש לי כיריים מלפני 3 שנים. הכיריים הם בני 3 להבות ומוצבים על שיש במטבחון. לא מדובר בכיריים נייחים (אפשר להוזיזם כשמנקים וכו'). עם הזמן הצבע של הכיריים התקלף (בעיקר משום שלא מדובר במוצר "רציני"), לכן "עטפתי" אותו בנייר כסף והחלפתי מידי חודש-חודשיים כשהנייר כסף נקרע או נהיה דביק בגלל "קפיצות שמן". השאלה היא האם ניתן לצבוע אותו בצבע ספריי. אני לא יודע אם הצבע מיועד לזה ולכן אני שואל פה. מקווה שתדעו לענות, נתי

train

New member
לדעתי כבר עדיף לקנות כיריים חדשים.

מחיר של צבע שיכול לעמוד בחום כזה יכול להיות יקר.

watcher3

New member
עדיף כבר לקנות חדש.

אני גם הייתי בשיקול הזה וקניתי חדש במחסני חשמל ב 150 ש"ח (לפני חודשיים) של איזה חברה לא ידועה, ות'אמת זה ממש לא משנה.

זה לא יעלה יקר מדי?

אני לא קניתי את הכיריים לכן אני לא יודע מה מחירם. כל הרעיון של הספריי עלה לי לראש לאחר שקניתי ספריי לצביעת משטח אלומיניום. הספריי עלה 10 ש"ח. לכן חשבתי שיהיה כדאי לקנות עוד ספריי אבל הפעם למטרת צביעת הכיריים. לא ידעתי שיש משמעות לחום, ובכל מקרה האש לא נוגעת בצבע. אבל בכל מקרה-גם אם אקנה כיריים חדשות, אתם לא חושבים שהצבע יתקלף שוב? כי זה התחיל להתקלף תוך זמן קצר מהשימוש

watcher3

New member
שלי כבר מדצמבר לא שאני מבשל הרבה

אבל ממש לא קרה כלום.

fireman

New member
אז מה אם האש לא באה במגע

עם הצבע?.....החום הוא עדיין גבוה מאוד! יש דבר שנקרא התלקחות עצמית, קח למשל חתיכת קרטון, תניח אותה ליד אש, ללא מגע פיזי ותראה שתוך זמן קצר אותה חתיכת קרטון תתחיל לבעור מעצמה למרות שלא באה במגע עם הלהבה עצמה קודם לכן. אותו הדבר יכול לקרות עם עץ ועם צבע שצבעת איתו את הכיריים ואינו מיועד למטרה זו.

למעלה