צביעת מיטת תינוק - עץ מצופה לכה

46is1

New member
צביעת מיטת תינוק - עץ מצופה לכה

שלום לכולם, קיבלנו מיטת תינוק במצב טוב מאד. העץ אינו צבוע אך הו מצופה בלכה, כלומר, צבע טבעי. אני מעוניין לצבוע את המיטה בצבע תכלת חלש ממש על גבול הלבן. צריכה להיות סיומת מט. כמה שאלות: המיטה במצב טוב. האם ניתן לצבוע מעל הלכה, או שאני חייב להסיר על ידי שיוף? האם עלי להשתמש בצבע יסוד? איך אוכל לצבוע בצורה יפה וחלקה עם מברשת? אם אני צריך לשייף, באילו חוזקים של נייר שיוף עלי להשתמש? האם במהלך הצביעה עלי לשייף בצורה עדינה את הצבע לאחר שיבש? ולבסוף, אצתרך עזרה בבחירת צבעים, מדללים, וצבעי יסוד. אין לי מושג מה לבקש. אקרילי, סינטטי, ,"טואלטי" :) וכו. הרבה שאלות, אך אני בטוח שאתם שוחים בחומר. תודה על עזרתכם, כפיר

yulevi

New member
תשובה שניתנה לשאלה דומה

תשובתו של אדריכל יואב ליברמן היתי ממליץ לשייף את השולחן כולו בנייר מס' 280 או 220 ולנקות את פני השטח היטב בעזרת מדלל כמו טינר או אלכוהול 100 אחוז. כך משיגים שני דברים: 1. חיספוס פני שטח במידה אחידה כדי לעזור לצבע להטפס על פני שכבת הלכה. 2. ניקייון פני השטח בעזרת המדללים חשוב מאוד כי כך תסיר שיירי שומן, לכלוך ועוד, שימנעו מהצבע להצמד לשיכבת הלכה. מאחר וזו מיטת תינוק מומלץ לצבוע בצבע על בסיס מים,ניתן ליישם עם ספוג,

46is1

New member
סליחה על הבורות

תודה על תגובתך. איזה צבע עלי לקנות? נניח "סופרקריל 7" ... כמו כן, אם זה צבע על בסיס מים, האם הוא מסוגל לאטום כדי שלא יראו את העץ? אני רוצה לצבוע בלבן עם מעט כחול. תודה, כפיר

yulevi

New member
צביעה

צבע שיכול להתאים הוא "פוליאור" על בסיס מים,וניתן לגוון אותו לגוון המתאים לכם ניתן להשיג בטמבוריות וובסנטרים,ליישם בהתאם להוראות באריזה

למעלה