צביעת סוכת עץ

שלוגית

New member
צביעת סוכת עץ

שלום לכולכם! אני סמוייה בפורום מאז פתיחתו, וחייבת לומר שאני פשוט נהנית להיות כאן. יצרתם פינה באמת מושקעת ומדהימה! יש לי שאלה, שאתם מנסיונכם תוכלו אולי לעזור לי: לכבוד חג הסוכות הבא עלינו לטובה אני רוצה להגשים חלום ו...לצבוע את הסוכה שלנו! יש לנו סוכת עץ שכל שנה אנו מכסים מבפנים בבד לבן ועל זה תולים את הקישוטים, ואני תמיד רציתי לצבוע את הדפנות בלבן או בצבע בהיר אחר ולהוסיף בורדר עם שבלונה, של שבעת המינים למשל או פסוק או סתם גפנים, נראה עוד... ולשאלה: איך עושים את זה? באיזה צבעים משתמשים לצביעת העץ? איך משיגים שבלונות? האם אפשר להכין לבד? ובאיזה צבעים משתמשים בשביל הקישוט? כל רעיון נוסף, או הערה יתקבלו בברכה! אף פעם לא עשיתי דבר כזה, למרות שיש לי נסיון בצביעה ובציור- אבל לא על קירות! תודה מראש חג סוכות שמח

lilachh

New member
ניסיון לעזור ../images/Emo80.gif

צבע לעץ יש בשפע בחנויות הום סנטר, אייס וכו´, את רק צריכה לבחור את הגוון שאת רוצה. לגבי שבלונות יש לקנות וניתן גם לעשות משקפים. מפלים, צילומי רנטגן וכד´, אם תעשי חיפוש לשבלונות תקבלי המון אתרים עם רעיונות לציורים של שבלונות, אוךי שם תוכלי למצוא משהו שיוכל לעזור לך. בהצלחה שיהיה יום נפלא לילך

ShirYaki

New member
אני הייתי קונה שבלונות

בטוח יש שבלונות עם ענבים או עלים יפים שיכולים לקשט את העץ ואפשר גם לעשות אפשטים כמו הצלללה. כמה דברים חשובים לפני שעובדים עם שבלונות: א. המכחול צריך להיות קטום, כלומר - השערות שלו צריכות להיות גזורות בצורה ישרה. ב. כשעובדים עם השבלונה לוקחים מינימום צבע על המכחול ומתופפים בקלות על השבלונה. אם אני אזכר בעוד אני ארשום בהצלחה!

למעלה