צביעת פסנתר

ofrika1

New member
צביעת פסנתר

שלום לכם! רציתי להתייעץ לגבי צביעת פסנתר - אני מעוניינת לצבוע את הפסנתר שלי בצבע אקרילי כלשהו, שיראה שמח יותר. בכל זאת, מעבר להיותו פסנתר, מדובר ברהיט די דומיננטי בבית. מדובר בפסנתר פשוט מדגם מוסקבה (לא פסנתר כנף), מצופה פורמייקה כרגע. הצביעה תהיה על גבי הפורמייקה, בלי לקלף אותה. המליצו לי להמנע מצביעה לבדי, מחשש לפגיעה בפסנתר. בהנחה שלא אפגע ב"קרביים" של הפסנתר או בקלידיו תוך כדי צביעה, האם באמת צביעת פסנתר יכולה לפגוע בו או בצליל שהוא מפיק? המון תודה!

צביעת פסנתר.

צביעה מקצועית של פסנתר נעשית כך שמגרדים את כל השכבה העליונה, מגיעים לעץ הבסיס, ורק אז צובעים בתנאים מתאימים של לחץ אוויר ולחות- בחדר צבע מקצועי. צביעה חובבנית בבית אפשרית, אך התוצאות ייראו בהתאם,וחבל. מעבר לכך, יש לזכור כי פסנתר אינו עוד רהיט, המיתרים מושפעים מלחות, חום/קור ועוד מרכיבים רבים אותם רק איש מקצוע יכול לקחת בחשבון. אנו מבצעים צביעה מקצועית של פסנתרים בחדר צבע מיוחד, תוך תשומת לב מלאה לפסנתר. מוזמנת ליצור קשר בנייד: 0544-622-870 אלי שמואל, הכל לפסנתר.

צביעת פסנתר בבית.

שלום רב .... כמי שעוסק במיקצוע שנים רבות...נתקלתי לא פעם בפסנתרים שעברו ניסויים כאלו ואחרים של צביעה עצמית בבית...בשתי מילים... ל א כ ד א י !!!!! ולמה?....במיוחד ב]פסנתרים רוסיים שאכן מצופים פורמייקה ופוליאסטר...צבע מכל סוג שהוא לא יחזיק מעמד!! אבל...אם את חייבת לנסות...כסי כל חלק שאינו נצבע בנייר עיתון או נייר אחר המחוזק עם נייר דבק...ונסי תרסיס צבע..בכמה שכבות.. בכל מקרה..כתבו לפני...לא רצוי.. לגבי צביעה אצל אנשי מקצוע..ישנם כאלו...אך מדובר באלפי שקלים...{ בהרבה מעבר למחירו של פסנתר רוסי}.. בברכה ריקרדו דוד

ofrika1

New member
תודה לשניכם

הפסנתר חביב עלי מאוד, אבל באמת שלא שווה לי כלכלית להעביר אותו בצביעה מקצועית. לגבי צביעת הפורמייקה - אני דווקא מנוסה בצביעה מהסוג הזה על רהיטים שאינם פסנתרים, כל שצריך לעשות הוא לשייף את הפורמייקה טוב טוב, לצבוע בצבע יסוד ועליו את הצבע הסופי, וכמובן לקה. זה יחזיק מעולה. כך שמאיכות הצביעה - אין לי חששות, יהיה בסדר :) החשש שלי הוא באמת לגבי איכות הצליל - האם הפגיעה בצליל עלולה להיות משמעותית גם בפסנתר "חביב אך לא משהו" מלכתחילה?

צביעת פסנתר

אם בכוונתך אכן לשייף ולצבוע את הפסנתר לבד אני מאחל הרבה הצלחה ועבודה כייפית ונעימה. ולשאלתך במידה וצבע לא יגע במיתרים, במנגנון, ובלוח התהודה הפסנתר ישמור על הצליל. לכן הקפידי ואל תתעצלי לכסות את כל החלקים הנעים ואת לוח התהודה. במידה ויש לך שאלות במהלך הצביעה תוכלי להתקשר אלי טלפונית ולהתייעץ ואעזור לך בשמחה. בהצלחה, דוד ריקרדו 052-5557373

ofirshw

New member
ממליץ להרחיק מהפסנתר כל חלק לשיוף

שניתן להפריד ממנו. אני חושש מהצטברות אבק השיוף בתוך הכלי, ולכן חשוב לפרק את חלקיו החיצוניים לצביעה ממנו, ולעשות את כל הפעולות כאשר הפסנתר מפורק.

למעלה