צביעת קירות פנימיים בבית

yezer

New member
צביעת קירות פנימיים בבית

ברצוני לצבוע את קירות הבית שקניתי. לשם כך רכשתי צבע "פלסטיקיר" של טמבור שהינו זול פי 2 מצבע סופרקריל. ברצוני לשאול, האם עלי להתחרט ולהשקיע בסופרקריל ? במה מתבטא ההבדל? ולסיום שאלה אחרונה במה מומלץ לצבוע קירות ברולר או בפד? בברכה ישי

צבע לקירות

הי ישי אני נאלצת להודות שכאדריכלית אני לא יודעת מה זה פלסטיקיר אבל אם צבע של אותה החברה עולה חצי מחיר אז הוא חצי טוב לעומת סופרקריל... פלסטי הוא קידומת המציינת שהחומר הוא סינטטתי ולא סיד אך מן הסתם זה צבע לא רחיץ או חצי רחיץ, כמו שהמוכרים אוהבים לומר. בקיצור, כשתנסה לנקות ממנו איזה כתם קטן, ישאר לי צבע על הסמרטוט ואולי אפילו נגיעה בקיר היבש תשאיר סימן על הבגדים (כאמור, אני לא מכירה את הצבע) עצתי לך, אל תתפשר אבל.... לטמבור אין מונופול ולפחות שתי חברות נותנות מענה זהה ויותר זול לסופר קריל. החברות הן נירלט וכמיפרוד. כמיפרוד ממש זולה ואני צבעתי את כל הבית שלי ואני מאוד מרוצה. למרות שהצבעי טען שאין לו כושר כיסוי אז נשארו לי מלא פחים של צבע מהכמות שהוא תכננן... מה שצריך לבקש זה "סופר קריל של כמיפרוד / נירלט" אפילו שלצבע שלהם יש שם אחר... ככה יבינו מה אתה רוצה. הצבע הוא צבע פלסטי רחיץ ומתאים גם לחוץ ( המבחן הטוב ביותר לרחיצות) בהצלחה

BOLDER

New member
צבעים ואחריות

שי אל תלך רחוק. פשוט התקשר למספר הירוק של טמבור בין השעות 0800 ל-1900 כל יום למעט יום ו´ שזה עד 12:00 . הם יסבירו לך בדיוק מה ההבדלים בין הצבעים ומה שיטת היישום הכי טובה למוצר אותו אתה מיישם וכל זה בחינם. לגבי חברות אחרות- המוצרים לא רעים והמחירים אפילו זולים. אך אל תתפשר על מוצר שנראה דומה לדרישה שלך. החברות רבות והרבה מוצרים להם תחליפיים לטמבור והרמה די קרובה. בהצלחה קובי.

למעלה