צביעת קיר

בלופס

New member
צביעת קיר

יש לי בבית קיר לבנים,שצבעו כרגע בז'-אדמה ובמרווחים לבן. אני מתכוון לצבוע את הסלון שנמצא ממול בצבע בז' והייתי רוצה לצבוע את הקיר בצבע שיתאים. חשבתי על שתי אפשרויות:את הלבנים בצבע אדום-חום ובמרווחים בז' או דווקא הפוך במרווחים צבע כהה והלבנים בצבע בהיר יותר. יש לכם רעיונות נוספים?

melodynoa

New member
הקיר מקסים, תעזוב אותו במנוחה...

אתה רק תהרוס. תתאים את צבע הקירות לקיר. הרבה יותר קל להחליף צבע לקיר.

בלופס

New member
עיצוב הסלון

יש לך הצעות לעיצוב הסלון? חשבתי על סלון מעץ מלא בצבע חום כהה וריפוד בצבע חרדל או בורדו.

melodynoa

New member
מה עם רהיטי עץ מלא עם ריפוד

אדום כתום? זה מזה הולך היום! משהו חם כמה תמונות

בלופס

New member
אהבתי

נראה ממש לא רע. לא ראיתי כאלה רהיטים עדיין,למרות חיפושי... איפה אפשר למצוא רהיטים כאלה? אם את מכירה מקום בצפון אני אשמח,אבל אם יש גם במרכז אוכל להגיע.

melodynoa

New member
ועוד דוגמא.

אין לי מושג על חנויות בצפון, אבל זה בטח רשתות גם ככה. אין מנוס: צריך לקחת את הרגלים שלך ולהסתובב ימים שלמים באזורי תעשיה. לקחת מחירים, תמונות אם אפשר.

בלופס

New member
לא תאמיני

בדיוק בשבוע שעבר ראיתי את הסלון הזה בשמרת הזורע. עץ מייפל בצבע חום כהה ובד בצבע חרדל ופשוט התאהבתי בו. אני שוקל לקנות,אבל אני רוצה לראות עוד רהיטים לפני שאני קונה. יש לך טעם טוב

האחדja

New member
המלצה

הספה הספיציפית הזו הכי מתאימה לדעתי. לגבי קיר הלבנים- בתמונה אומנם קיר זה נראה "מהמם" , אבל מי שגר שם כנראה זה מאוס עליו. ולא סתם!!! והסיבה לכך העקביות הנשמרת הסדר הרציף והססטימתי וסתמי בעיני. למרות התאורה הנשקפת מעליו, הוא לא מציע שום דבר. והבחור מעוניין בשינוי - ולא שינוי מלוקק- אלא עם הרבה יותר תעוזה ושישבור את הצורה( ןיווצר מתח), וכאן חברי הפורום הנכבדים אתם צריכים לחוות דיעה, ותעשו טובה, תהיו יותר יצירתיים!!! צבע- לא בא בחשבון, זה כמו להסתובב עם מסיכה על הפרצוף, לא לגעת בקיר את זה תשאירו לבוגרי בתי ספר טכנאים. תנו יותר מזה!!!

uvls

New member
לצבוע אבן?

זה קיר בחיפוי אבן! לצבוע אותו? לא הגיוני בעליל. אם אתה מעוניין לצבוע אותו בכל זאת, הדבר היחידי לעשות הוא "ללכת עד הסוף" ולצבוע אותו באופן הכי מלאכותי שאפשר - שכבה עבה של צבע שמן מבריק בגוון סינטטי, למשל. כל צביעה אחרת, עדינה וטבעית יותר, תיראה כמו פאשלה. קיר כזה הוא אלמנט סופר מרכזי ומאוד מוגדר בחלל, ואם אתה מעוניין לשנות אותו בעדינות צבע זה לא הדרך. אפשר לשנות את רמת הברק של האבן ע"י צביעה בלכה, או אולי ליצור משחקי תאורה מעניינים שידגישו או יסתירו את הטקסטורה והצבע של החומר. כמו כן אתה יכול למקד בו או להרחיק ממנו את תשומת הלב ע"י מיקום אלמנטים לצידו או עליו. שיפוץ נעים.

בלופס

New member
צבע

אני רוצה לרענן את הצבע-לא צבע שמן,אלא יותר כמו צבע מים עדין. כמו שצובעים עץ ורואים את את דוגמת העץ מתחת.

uvls

New member
הבנתי, אבל זה לא נראה לי מתאים

כפי שכתבתי, כיסוי האבן בצבע ייראה מאולץ, גם אם זה גוון עדין. לכן ההמלצה היא: או שינוי שלא יתערב בצבע ובטקסטורה באופן ישיר, היינו כזה שישמר את "אמת החומר" של האבן. או שינוי שיהפוך אותם מקצה לקצה - באורח מוקצן ומכוון ומתריס. לכסות אריחי אבן בצבע ווש נשמע לי רע מאוד. גם יראה מודבק וגם לא יתחייב לכלום. אבל זו רק דעתי

melodynoa

New member
במחשבה נוספת...

אני חושבת שהבית הזה זקוק להרבה חום! יש הרבה מרחב ואור טבעי. לכן אני חושבת שכדאי להוריד מהאור החזק והפלורוסנטי, לקנות רהיטי עץ מלא, כבד, גדולים, מאסיביים ונוחים, עם שולחן מלבני דומה, אביזרי עיצוב נוספים, כמו מעמדים כאלה ליד הכורסא של השלוש, עם מנורות יפות יפות לתאורה צהובה, רכה ורומנטית, שטיחים כמו בתמונה הראשונה שצירפתי, בצבעים חום ואדום... בעיקר להפטר מקור הלבן הזה, והמרחבים הקרים... ואני רואה שגם המטבח שלכם ישן ומיושן... מה אני אגיד... לסלון הזה יש פוטנציאל אדיר, השאר זה כבר עניין של כסף. וקצת עיצוב.

melodynoa

New member
ומצד שני...

עכשיו אני רואה שאתה רווק בן 27... "רק" ואולי כזה סלון כבד לא מתאים לך... סלון של סבא וסבתא עשירים, כזה שמארחים בו באלגנטיות... אבל האמת היא שהדירה עצמה מאוד אלגנטית, היא לא סתמית, וניכר כי חשבו על העיצוב. הקיר חיפוי, התאורה, התקרה המקומרת... התפלאתי שאין פרקט... אגב, בא לך?!?! זה יכול להיות ענק! יש גם דמוי פרקט, ופרקט עשה זאת בעצמך... לדעתי זה יתאים. אבל ספר לנו קצת על עלצמך ועל הכיוון שלך.

למעלה