צביעת שולחן אוכל וכסאות

s u z a n a

New member
צביעת שולחן אוכל וכסאות

שלום לכולם אני רוצה לצבוע את פינת האוכל שלי שכיום היא בצבע בוק איקאה שכזה- משעמם ולא מתאים לשאר הריהוט אני לא רוצה לקנות בשלב זה חדש עד שהעוללים יגדלו...כבר עכשיו אני נלחמת לשמור על שלמות שאר הרהיטים שלי. בבקשה- למי לפנות? לנגר? כמה צריך לעלות כזה דבר?

lank

New member
../images/Emo68.gifצביעת ריהוט

ניתן לתת למצבעה לצבוע את כל פינת האוכל או קיימת אפשרות לבצע את הצביעה לבד בטכניקה שרוצים. כמובן יש כאן עניין של עלות , מקצועיות ויופי. אם תשקלי לבצע זאת לבד , נוכל להדריך אותך בשיטות העבודה. חג שמח

s u z a n a

New member
לא לבד זה בטוח... נראה לי מסובך

מה סדר גודל של העלות לעבודה כזו?

lank

New member
../images/Emo68.gif

קשה לי להעריך עלות של עבודה כזו. תפני למצבעה באזור מגורייך ותבררי. בהצלחה.

נועה בת

New member
צבעי טוב יקח באיזור 2000 שח

ואם הוא יהיה הוגן הוא גם יזהיר אותך, שהשריטות בולטות הרבה יותר משולחן צבוע במקור. כך לפחות לפי בירור שעשיתי לפני כחודשיים , בחרתי לא לצבוע, חדש ברמה בינונית עולה 3000, אז כבר אין טעם לצבוע . לבד - בדקתי גם כן , עליות בערך 1000 שח חומרים , והמון המון עבודה .

s u z a n a

New member
וואו... בהחלט לא כדאי לצבוע

תודה על התשובה המפורטת ועכשיו דילמה- להחליף את פינת האוכל או לא.. הילד נוסע עם המכוניות עליה כל הזמן ואני לא רוצה להיות אמא מגבילה כזו אז די דילמה...

נועה בת

New member
"אמא מגבילה כזו..." זה כבר נושא

לפורום הוריםילדים ... ומדד אמא מגבילה לא מתבטא באם הילד יסע על השולחן עם המכונית,אלא עניין של חינוך בסיסי, כי אחכ הוא יעבור למזנון ולשולחן בסלון ואצל אחרים השליטה כבר תהיה לך קשה על העניין , אבל זו רק דעתי
אני בחרתי לא להחליף , ממילא נשפך לילדים אוכל, נשרט עם סכום , ועוד כול מיני , מחכה שנתיים שלוש . לא סוף העולם. ברגעי משבר יש מפות יפות שיכולות לכסות את הקונטרס מול המטבח

lank

New member
../images/Emo68.gif

ממליצ להשאר עם שולחן והניח פלייסמט ( שעוונית ) מתחת לצלחת של הילד... כך השולחן יישרט פחות. וכמובן לא לתת לילד לנסוע על השולחן!!!!

נראה לי שהמחירים קצת מוגזמים,

אני צבעתי פינת אוכל קטנה (שולחן ו-4 כסאות) לפני שנתיים. עלות הצבע כ-100 ש"ח. עלות לכה טובה- משהו דומה.. צבעתי בצבע שמן אטום. אם ממש רוצים להתפרע, ולשייף קודם את מה שמתחת , אז עלות של דף שיוף היא כמה שקלים (צריך כמה דפים טובים)

s u z a n a

New member
שרונקה האים ביררת במצבעה? לא בא לי

לצבוע בעצמי---קשה לי עם זה...

למעלה