אני רק שאלה40
New member
צביעת שיער עם תוספות
היי,
עשיתי הלחמת תוספות עם קרטין והיו דברים ששאלתי את הספר ודברים ששכחתי...
הוא אמר שאין לי בעיה לעשות עם מחליק והכל בכלליות אני יכולה לעשות ה-כ-ל כרגיל... זה הגיוני? הרי ההלחמה הייתה עם משהו שדיי דומה למחליק רק כנראה בטמפרטורה ממש גבוהה...
איך אפשר לשמור על השיער הכי טוב?
עד עכשיו הייתי צובעת את השיער בחינה שחורה ויש לי מספר שאלות על זה:
האם אני יכולה לצבוע על התוספות? מדברת גם על ההלחמה עצמה...
מה מומלץ להוסיף לחינה שחורה בזמן צביעת השיער? לכמה זמן לשים על השיער? (אף פעם לא מדדתי.. רק חיכיתי שיתייבש על השיער והורדתי) וככמה זמן הפרש מינימלי בין צביעה לצביעה?
בנוגע לסירוק השיער.... דיי הגעתי לאיזשהי שיטה שבה אני מצליחה להסתרק בלי להכאיב לעצמי... את כל השיער החופשי אני מסרקת ומה שקרוב לקרקפת אני מפרידה עם היד גם אם אין שם קשר או משהו. זה בסדר? יש המלצה אחרת?
חלק מהאנשים אמרו לי שאסור לעשות מסכום לשיער עם תוספות- למה?
חלק אחרון,
ברור לנו שתוספות שיער רק נתנו לי נפח ואורך לשיער...
אבל מה יש לעשות עם הדלילות שנשארה בחלק הקדמי? נגיד אם אני עושה קוקו רואים קרחות וזה... וזה דיי מפריע לי....
היי,
עשיתי הלחמת תוספות עם קרטין והיו דברים ששאלתי את הספר ודברים ששכחתי...
הוא אמר שאין לי בעיה לעשות עם מחליק והכל בכלליות אני יכולה לעשות ה-כ-ל כרגיל... זה הגיוני? הרי ההלחמה הייתה עם משהו שדיי דומה למחליק רק כנראה בטמפרטורה ממש גבוהה...
איך אפשר לשמור על השיער הכי טוב?
עד עכשיו הייתי צובעת את השיער בחינה שחורה ויש לי מספר שאלות על זה:
האם אני יכולה לצבוע על התוספות? מדברת גם על ההלחמה עצמה...
מה מומלץ להוסיף לחינה שחורה בזמן צביעת השיער? לכמה זמן לשים על השיער? (אף פעם לא מדדתי.. רק חיכיתי שיתייבש על השיער והורדתי) וככמה זמן הפרש מינימלי בין צביעה לצביעה?
בנוגע לסירוק השיער.... דיי הגעתי לאיזשהי שיטה שבה אני מצליחה להסתרק בלי להכאיב לעצמי... את כל השיער החופשי אני מסרקת ומה שקרוב לקרקפת אני מפרידה עם היד גם אם אין שם קשר או משהו. זה בסדר? יש המלצה אחרת?
חלק מהאנשים אמרו לי שאסור לעשות מסכום לשיער עם תוספות- למה?
חלק אחרון,
ברור לנו שתוספות שיער רק נתנו לי נפח ואורך לשיער...
אבל מה יש לעשות עם הדלילות שנשארה בחלק הקדמי? נגיד אם אני עושה קוקו רואים קרחות וזה... וזה דיי מפריע לי....