צביעת שמלה... היכן??

ונוס9

New member
צביעת שמלה... היכן??

שלום לכולם, יש לי שמלה שתפרתי במיוחד לשבת חתן שלנו, בצבע שמנת משיפון משי אני רוצה לצבוע ואתה לצבע אחר (סגול, שחור, או צבע כלשהו אחר). איפה ניתן לעשות את זה בצורה מקצועית? לא הייתה רוצה לעשות עליה ניסיונות בעצמי, היא עלתה המון... ומה הסיכויים שזה יראה יפה ואחיד? (על השמלה יש חגורה רקומה מאבנים וחרוזים... זה יכול לפגוע בצביעה?) המון המון תודה!

tinylove

New member
יש מכבסות שצובעות

אני גם צובעת חרוזים לא בטוח שיצבעו ולא בטוח שאחיד החגורה הרקומה תלוי מאיזה חומר היא את יכולה לצבוע גם לבד במקרה הכי גרוע תגיעי איתה עד שחור

ונוס9

New member
איפה יש מכבסות כאלה?

מכירה אחת מומלצת? לא אכפת לי שהחגורה לא תיצבע, היא יפהפיה איך שהיא, אבל שלא תיצבע חלקית.....

ונוס9

New member
מקפיצה.....

מישהו יודע איפה אפשר לצבוע שמלות? מקום ספציפי מומלץ?

עץ פרי

New member
את יכולה לצבוע בעצמך

תקני צבעים שמתאימים לצביעת בדי משי ותנסי לצבוע בבית על שאריות בד של השמלה (אם יש לך). יש לי נסיון בצביעת חולצות כותנה וצעיפי משי. אם את רוצה תקני את הצבע הרצוי ואוכל לתת לך טיפים לגבי צביעה מוצלחת ואחידה של כל השמלה. כל מה שכתבתי רלוונטי רק אם יש לך שמלה מבד שיפון משי אמיתי.

ונוס9

New member
השמלה משיפון משי אמיתי

אין לה רוכסן, היא נקשרת מאחור עם שרוך והבטנה שלה מסאטן. בעיקרון אני מעדיפה צבע בהיר, רק לא כזה שנראה כמו שמלת כלה (השמלה ממש נראית כמו שמלת כלה) הבעיה העיקרית היא חורת החרוזים והסברובסקי שתפורה על השמלה. היא תיצבע? אוף... אני ממש אוהבת את השמלה הזאת.. היא מושלמת בעיני, אבל אי אםשר ללבוש אותה לשום מקום ככה, היא ישר תגנוב את ההצגה. אני רציתי בהתחלה לתפור אותה בסגול בהיר, אבל התופרת שיכנעה אותי לתפור אותה בשמנת "כי אני כלה כל השנה וגם בשבת חתן כדאי שאלבש שמלה לבנה......)

oolay

New member
מצטערת לקלקל לך את ההתלהבות... אם הבד לא 100%

טבעי הוא לא יתפוס צבע בצורה אחידה. בנוסף- צריך לקח בחשבון את החומר ממנו עשוי חוט התפירה ורוכסן למשל אם יש- הם תמיד עשויים מחומר סינטטי והצבע לא יתפוס. חבל אבל עדיף לא לעשות נסיונות ולהשאיר את השימלה ככה במקום להרוס. אם הצביעה היתה בגוון קרוב אז אולי היה מקום לנסות אבל שינוי כל כך דרסטי ממש לא מומלץ...

עץ פרי

New member
אחרי התיאור יותר מפורט של הרכב השמלה

אני גם בדיעה שזה לא כדאי...לא נראה לי שהצביעה תצא אחידה והשמלה עלולה להיהרס. אולי במקום כדאי לנסות למכור את השמלה ולתפור חדשה בכסף הזה? אם זו נראת לך כמו שמלת כלה אולי אפשר למכור אותה ככזו?

למעלה