צביעת תאי שטח קטנים

rtal91

New member
צביעת תאי שטח קטנים

שלום, יש לי שאלה... מצ"ב PDF אם יש מצב בו האזור שממוספר כתא מס 1 והאזור שממוספר כתא מס 3 שניהם אותו ייעוד אבל במצב קיים אזור 3 היה דרך ובמצב מוצע אני מבטלת דרך וצריך להופיע ייעוד מלונאות.... ברור לי שאני צריכה להראות אותם בתאי שטח נפרדים אבל כשאני צובעת את המלונאי בתא 3 לקנמ 1:250 לא רואים ורוד אלא המסגרת האפורה "משתלטת" על כל הורוד ואז יש בעיה.... האם אני יכולה לצבוע את 1+3 בו זמנית ואז תהיה מסגרת אחת מקיפה ורק תא השטח יופיע בנפרד? אשמח לקבל תשובה, תודה מראש רחלי

מגרשים ותאי שטח

אני מבין שזו אותה שאלה כמו הקודמת, לא? אם לא - כתבי לנו שוב, והבהירי מה ההבדל בין השאלות. בהצלחה

rtal91

New member
ראשית תודה רבה ירון על התשובה המפורטת!!

היה פרט נוסף שלא נכתב בשאלה שלי ועכשיו אני מבינה שהוא חשוב על מנת להחליט .... יש תא שטח בקובץ שצרפתי ממוספר כ-2 שהוא יהיה הפקעה לטובת דרך- אז בעצם כן יהיה רישום אחכ.... ולכן אני לא יכולה להקיף את כל המגרש המקורי בפוליגון משכבה מגרש המחולק לתאי שטח- נכון? למרות הרישום העתידי הבנתי מהועדה המקומית שהתכנית אינה נחשבת איחוד וחלוקה מכיוון שלא נעשה איחוד אלא רק חלוקה.... אז עכשיו אם הבנתי נכון , אני פשוט אשתמש בפוליגונים של תאי שטח ללא פוליגון כללי למגרש ובעזרת ההסבר בהוראות התכנית יהיה מובן שרק התא של ההפקעה הוא החלק שהופך למגרש אחר- נכון? ובשאלה השניה ששאלתי אחכ ( שאלה טכנית גראפית) ...מה עושים במצב שיש תא שטח צר וצריך לצבוע אותו לקנמ 1:250 ייעוד עם מסגרת? המסגרת עבה מידיי ומכסה את צבע המילוי. האם במקרה כזה ניתן להקטין את עובי פוליגון המסגרת? ומה קורה אם תא סמוך הוא באותו ייעוד אבל חשוב להפריד בינהם ( עי יצירת 2 תאי שטח כי יש הוראות נוספות על התא הצר הקטן) האם ניתן לפתור את הבעיה ע"י צביעתם יחד אבל עדיין יהיה פוליגונים נפרדים לתאי השטח (זה מצריך פוליגון פיקטיבי לצביעה...בשביל שמסגרת הייעוד תהיה סביב שני התאים)-מקווה שעכשיו זה ברור יותר. תודה על הסבלנות רחלי

צביעת תאי שטח זעירים

אני מתנצל על העיכוב בתשובה. לא שמתי לב ששאלת שאלת המשך... לגבי החלוקה לתאי שטח - נראה לי שהבנת. לגבי צביעת תא השטח הזעיר: אכן, את יכולה במקרה זה "לזייף" את עובי הקו התוחם. פשוט אין שום ברירה אחרת. לשאלתך על צביעה משותפת של שני תאי שטח - לא. תא שטח, במהותו המקורית והבסיסית ביותר, הוא "יחידת צביעה". אין בכלל אפשרות של תא שטח שאיננו יחידת צביעה, או שהוא חלק מיחידת צביעה. אל תשכחי שבעתיד הקרוב המחשב יצבע בעצמו את התכניות, והוא יעשה זאת על סמך החלוקה לתאי שטח ועל פי הקודים שהוזנו למספרי תאי השטח. בשלב הנוכחי אנחנו רק מתרגלים את העבודה מול המחשב הזה... אגב, זו גם הסיבה שאנחנו מסכימים בקלות כזו לכך שתזייפי את עובי הקו התוחם: המחשב יבצע את הצביעה ללא קנ"מ, כך שאם בעתיד יהיה מקרה כזה, ותעשי זום-אין, יתגלה הבפנוכו של הצבע.

למעלה