צביעת תקרה

יוגבר

New member
צביעת תקרה

אני רוצה לצבוע את כל הבית כולל התקרה. הקבלן (שצובע את הדירה ) אמר לי שלדעתו לא נכון לצבוע את התקרה כי צריך לתת לה לנשום. מה דעתכם? יש בעיה עם צביעת תקרה? הדירה היא דירה חדשה מקבלן בקומה 3 מתוך 17 תודה

fireman

New member
שיפסיק לדבר שטויות

שיצבע הכל באקרילי, אם אתה מעוניין לחסוך בעלויות החומר צבע את התקרות בצבע סיד. גם הסיד והיום גם האקרילי נושמים אזזזזזז שלא יעבדו עליכם

בינא

Member
האם תקרה "תפסיק לנשום" אם תיצבע?

כמובן שלא. מדוע? כי היא מתה כבר מזמן...כשצבעו אותה בפעם הראשונה. אם התקרה צבועה בסיד סינטטי מהסוג שקבלנים משתמשים בו...הצבע הכי זול בשוק...על הצבעי לשפשף את כל התקרות כדי לצבוע מחדש ובמקרה זה הצבעי שלך פשוט מנסה "לחסוך" לעצמו את העבודה הזו. אתה רוצה לצבוע את התקרות? דרוש זאת ושלם על כך. אשר לנושא "נשימת הצבע" - מקובל בשוק המונח הזה לכל הצבעים האקריליים, בניגוד לצבעים ה"פלסטיים" של פעם, אשר היו מתקלפים בפינות החדרים כי היסוד שלהם בוצע עם סיד...אז אמרו ש"הצבע לא נושם" במשמעות שאינו מעביר את אידי המים מנשימתנו לתוך הטיח של התקרה ולכן הוא מתקלף...מי שרוצה להאמין לסיפור הזה...שיאמין.

fireman

New member
לא חובה לשפשף את התקרה

שכבת צבע יסוד תפתור את "בעיית" הסיד על התקרה.

כשאני צבעתי את הבית החדש שלי

צבעתי גם את הקירות וגם את התקרה התבלבלתי בין הקופסא של הקירות לבין הקופסא של התקרה שום דבר לא קרה נראה לי שאפילו יותר טובס לצבוע את התקרה בצבע של הקירות

למעלה