מישהו ששומע יודע אם היה כבר את אמיר
B barmiz New member 1/10/04 #1 צביקה פיק מארח מרי לו, ברדיו. מחר בערב ישדרו בשידור חי בגלי צה"ל את המופע של צביקה פיק מקיסריה. במופע יתארחו, כמו שאתם בטח יודעים האחיות פיק ומאיה בוסקילה. וברגע האחרון התווספו אורחים נוספים: כוכבי מרי לו!! האזנה ערבה.
צביקה פיק מארח מרי לו, ברדיו. מחר בערב ישדרו בשידור חי בגלי צה"ל את המופע של צביקה פיק מקיסריה. במופע יתארחו, כמו שאתם בטח יודעים האחיות פיק ומאיה בוסקילה. וברגע האחרון התווספו אורחים נוספים: כוכבי מרי לו!! האזנה ערבה.
H HILALA3 New member 3/10/04 #16 הוא לא היה אפחד ממרי לו לא היו האומנים אורחים היו מאיה בוסקילה והאחיות פיק כמו שפירסמו
Z zionyeo New member 1/10/04 #2 תודה רבה רבה!!!!! מירילה, מורשי, יערונה ועידיתוש נאזין ביחד במופע שהיינו אמורים להיות בו חחח
M meitalyossi New member 2/10/04 #7 דחוף עזרה אני צריכה את המספר תחנה שגלי צהל משדרים .... ואם אני יכולה לשמוע אותה דרך איזה אתר באינטרנט?
דחוף עזרה אני צריכה את המספר תחנה שגלי צהל משדרים .... ואם אני יכולה לשמוע אותה דרך איזה אתר באינטרנט?
א אין שם5 New member 2/10/04 #9 זה קשור כי עכשיו בשידור חי ההופעה מרי לו מקיסריה...שידור חי ממש. בהצלחה
A aMiRi GiRl New member 2/10/04 #10 זה קשור בגלל.. שיש הופעה של צביקה פיק בקייסריה והוא מארח את כוכבי מרי לו והנה כתובת שממנה תוכלי לשמוע את ההופעה ! תהני ! יש בצד ימין האזינו לגלי צה"ל
זה קשור בגלל.. שיש הופעה של צביקה פיק בקייסריה והוא מארח את כוכבי מרי לו והנה כתובת שממנה תוכלי לשמוע את ההופעה ! תהני ! יש בצד ימין האזינו לגלי צה"ל
H HILALA3 New member 3/10/04 #17 זה התחיל ב 22:00 לפי מה שהבנתי באיחור ... אבל כרגיל כל מופע מתחיל באיחור