צביקה פיק ממשיך בהשתלטות על העולם

צביקה פיק ממשיך בהשתלטות על העולם

בחג השבועות הבא עלינו לטובה , יערך מצעד משירי האמן מספר 1 .מצורפת להלן רשימת השירים המועמדים . כמו כן ,לא לשכוח ,יתארח פיק באולפן (ויענה לשאלות מעריצים ???). הפרס : ארוחת ערב עם אגדה .

Yaniv-DC

New member
כפי שכתבתי בפורום אירוויזיון...

אחרי שהביטלס, אריק איינשטיין ונעמי שמר זכו למצעד משלהם, באמת הגיע הזמן שיעשו גם מצעד לכבודו של הדיווה האמיתית. לגבי ארוחת הערב... באסה... הנה חיסרון בלגור בחו"ל

למען האמת

היום ביום הסטודנט יצא לי לראות הופעה של צביקה "היום יוצא הדיסק החדש שלי" פיק ומה אומר ומה אגיד ? הוא נתן 5 שירים והרקיד את הקהל, הבעיה הייתה שהוא ירד אחריהם ונותרנו עם טעם של עוד אבל אין מה לעשות הוא קימבק את עצמו די בהצלחה. (השירים שביצע דרך אגב הם "מעלה מעלה", "שיר הפרחה", "לגור איתו" "דיווה" וכמובן..."הלילה" מתוך סיטי טאוור)

אבל למה הוא שר כל הזמן...

שירים שהם לא שלו? נו אז מה אם הוא הלחין/ כתב/ עמד בצד והסתכל? אתה לא רואה את אהוד מנור פוצח בקריירה ממבחר שיריו. וזה שהוא שר את ´שיר הפריחה´- נו, באמת. מתאים לו. הקהל רוקד כי זה שירים מצליחים ומוכרים, וגם אם שמעון פרנס ישיר אותם בטברנה שלו <ולא שאני רואה את זה>, הקהל יקפצץ.

זה שירים ישראליים קלאסים

ותמיד כיף לשמוע/לרקוד אותם. לי אישית אין בעיה עם הטברנה. די להתבייש במי שאנחנו - אז זה קצת נמוך ורדוד למי אכפת ? (די ! אני הולך לישון)

למעלה