נצל"ש:כוכב נולד../images/Emo106.gif../images/Emo95.gif
מי ראה
כל אחד ואחד שם מעולה לטעמי!
אני מנסה להצביע עכשיו באתר של קשת וזה פשוט בלתי אפשרי, אפילו לעמוד הראשי לא ניתן להיכנס
יש עומס חבל"ז... צחקנו על זה שרוקח הוא טריפוליטאי והמספר הצבעה שלו הוא 5
רציתי להצביע ל-3: רוקח(ולא, לא בגלל שהוא טריפוליטאי
), נדב קדמון שנתן ביצוע מ-ע-ו-ל-ה וכמובן לשלומי שכמו מרגול גם אני נפלתי מהביצוע היפה, המרגש והסוחף שלו
אמא שלי אמרה לי "שמתי
שאת מצביעה רק לבנים" חחחחחחחח
נו מה
מה שכן גם אני וגם אמא שלי אמרנו שהבנות העונה פשוט יפייפיות, או שהמאפרות ממש טובות חחחח פשוט יפייפיות!! סיוון- אם אני זוכרת נכון לטעמי אחיה טוב יותר ממנה, יש לה גוון קול מאוד יפה, זה ברור שהיא יודעת לשלוט בקול שלה מאוד טוב אבל הבחירת שיר שלה הייתה מאוד לא טובה לטעמי.. זה לא מתאים לה והיא הייתה צריכה לבחור שיר שבו שומעים את הקול שלה ואת האיכויות שבו ולא בשיר פופ ממוצע.. מה שכן זה בהחלט קנה את צביקה פיק
היא מאוד יפייפיה אגב!
עדי-יפייפיה אמיתית! כ"כ התלהבתי מהמראה החיצוני שלה
במיוחד מזה שצבע שערה זהה לשלי! בחירה מעולה
בחרה שיר טוב, יפה ומהנה.. האמת אני כבר לא כ"כ זוכרת
ארלין- אמרי שלום! יש לה קול מהמם וקשה לי להאמין שמישהו חושב אחרת, היא מדליקה, מקסימה, כובשת.. אבל זה לא היה זה! השיר לא מתאים לה! היא לא עושה את זה טוב, היא אומנם אוהבת את כל השירים המדליקים והמקפיצים האלה אבל צריך שיר שגם מתאים לקול, שאפשר להחזיק אותו, שאפשר לרגש איתו ושאפשר להיכנס ל
איתו.. פה זה לא היה
דורון- מעולה!!
הוא אומנם יותר בסגנון הים תיכוני שאני אישית לא מתחברת אליו בד"כ אבל הוא באמת עשה לי משהו בלב.. הוא מרגש, שר מאוד יפה, בהחלט יש לו את זה
אבא שלי אמר "אבי ביטר קטן"
חן- יש לו קול מאוד יפה!! אין ספק.. אבל השיר היה מאוד סתמי לטעמי.. לא שיר בשביל כוכב נולד, השופטים התלהבו ואנחנו לא הבנו למה.. הוא שר יפה, הוא נראה טוב, אבל כמו שצדי אומר, זה ליד.. חסר הריגוש, חסר העור ברווז, חסרה ההתכווצות.. יותר מדי היי פייב כמו שגל אמר.. אגב, הוא נורא נשי
לא שמפריע לי..חחח נדב- טוב.. אחד הביצועים הטובים של הערב!! הוא מ-ק-ס-י-ם!!
רוקר מעולה, אין מה להגיד עליו חוץ מ"מעולה"
איריס- לדעתי ביצעה את השיר מאוד יפה! ריגשה, עשתה את זה כמו שצריך, אני אהבתי!
שלומי- אחחחח ההורס של התוכנית
מעבר לזה שהוא נראה מעולה לטעמי ושהוא כובש חיצונית.. הוא ביצע י-פ-ה!! הגיטרות
השיר שאני אישית מאוד אוהבת
גם אני התעלפתי ממנו
מרים- נראה לי שזהו שמה, מצטערת אם יש אנשים שחושבים פה שונה ממני, אם יש פה אנשים מהדת שלה וכו'.. אני אישית חושבת שדיברו עליה כל כך טוב רק בגלל מאיפה שהיא באה.. כדי לא להיראות כרעים וכשונאי ערבים וכו'.. יש לה בהחלט קול יפה, אין פה ספק, היא יפייפיה, אבל המבטא שלה הורס הכל, לא הבנתי שומדבר ממה שהיא שרה וזה לטעמי בעייתי, הבחירת שיר הייתה גרועה.. אני לא אהבתי בכלל
באודישנים היא הייתה הרבה יותר טובה לא זוכרת מי היה עוד.. בקיצור הפייבוריטים שלי הם שלומי, נדב ודורון
ועכשיו שסיימתי להיות צדי ומרגול.. אלך להמשיך לראות