צבעים אקריליים אפשר לקנות צבעים אקריליים בבקבוקים קטנים ? (50-100 מ"ל) אם כן, כמה זה עולה?
E E f r a t1 New member 4/9/02 #1 צבעים אקריליים אפשר לקנות צבעים אקריליים בבקבוקים קטנים ? (50-100 מ"ל) אם כן, כמה זה עולה?
P popo11 New member 4/9/02 #2 בוודאי! חנויות יצירה, מתחיל ב-5 ש"ח. יש מבחר. אולי למשהו יש המלצה על סוג ספציפי טוב במיוחד ?
M michallev New member 5/9/02 #3 צבעים זולים במגוון נחמד אפשר גם לקנות בכל חנויות "עשה זאת בעצמך". יש להם דוגמיות צבע של טמבור שנועדו במקור לעשות טסטיםלפני צביעת חדרים. מנסיון - הם מצויינים לרקעים ולכל מיני טכניקות כמו ווש, עם הנר וכו´, פחות מוצלחים לציורים כמו ציור כפרי.
צבעים זולים במגוון נחמד אפשר גם לקנות בכל חנויות "עשה זאת בעצמך". יש להם דוגמיות צבע של טמבור שנועדו במקור לעשות טסטיםלפני צביעת חדרים. מנסיון - הם מצויינים לרקעים ולכל מיני טכניקות כמו ווש, עם הנר וכו´, פחות מוצלחים לציורים כמו ציור כפרי.