צבעים(המון ט בפנים)

צבעים(המון ט בפנים)

היא אומרת שזה מוזר שאני רואה רק צבע אחד ואיך אפשר לתפקד ככה בכלל? יום שחור ויום לבן, ויום אדום כהה כהה הסוסים לא קשורים באורווה, דנה לא נמה המחשבות האלה על פעם ועכשיו מתערבבות, וזה מצחיק שאתה בוכה במונית השירות והדמעות שלך מחליפות את הגשם, והגשם מחליף את הדמעות שלך. זאת רק דלקת בעיניים אני מחייך חיוך מזויף ששנים כבר לא חייכתי. הרי בסופו של דבר הכל מסתכם בקלישאות , הים אותו הים , השמש אותה שמש, והטבלה לא משקרת. 3 כלניות ו3-0 זה כל מה שאני זוכר והמון אדום וצהוב. והיא אומרת שזה מוזר שאין לי שום חולצה צהובה ברון, אפילו כתם צהוב אחד , והגיל הגיל הגיל מדגדג לי בכל הגוף, ואני מתחיל להתרגל אתה עוד מעט בן שלושים בן שלושים בן שלושים. הם צועקים לי במוח כל המלחמות האלה שאין לי כוח להלחם אותם . ============================== בקלות הייתי יכול להשתמש בדימויים ובמילים גבוהות בקלות הייתי יכול לכתוב שירים על סתם או סיפורים ארוכים מאוד אולי זאת סוג של התנשאות , האמונה בכתיבה שלי, בכישרון, ביכולת שלי ללהטט עם המילים ולגרום להם לחדור עמוק עמוק. אני טוב בכתיבה ובדיבורים אבל ושוב קלישאה מילים כמו חול ואין מה לאכול? כבר שלושה ימים שלא ולא שזה מפריע לי והרוח מפזרת לי את השיער והשיער נוגע פוגע בפנים ואיך אתה מתמודד עם כל מה שיש בפנים?והוצאת את כל מה שצריך? לפעמים צריך להקיא הכל ואחר כך להתמודד עם מה שהוצאת לפעמים חייבים להגיד הכל ולא לפחד מה יגידו חבל שאני מפחד מדי ואני צריך כי הלב המדמם שלי אמור להרפא איכשהו, וכשמה שפוצע נמצא בפנים אי אפשר להחלים . =============================== והחתולה בחצר מיללת אני לא מבין איך מחתולת רחוב היא הפכה לאחת שרוצה ליטופים היא אומרת שאני גם צריך להתביית ושאי אפשר ככה ושכל הפחדים האלה יגרמו לי להשתגע ולדמיין צבעים אדומים סגולים ירוקים ברכבת אנשים נעלמים פתאום תחנה אחרונה קריית חיים הנוסעים מתבקשים לא לשכוח חפצים אישיים. כל החיים שלי נמצאים בתוך קופסא כבר שנתיים שלא פתחתי אותה וכולם כבר דיברו על תיבות פנדורה ועל כמה שאתה לא הכי מושלם אפילו שאתה מתחיל לחשוב ש והנה אני אוכיח לכולם שהם טעו שהם לא הבינו אבל אין כבר למי להוכיח אין את מי ללטף כשקר רק כדי שלי יהיה חם. וזה מוזר להפתח ככה לדף, זה מוזר שזה פתאום זורם במהירות, כאילו שהמחסום נפרץ. אני לא יודע לכתוב או לבטא את עצמי כל כך הרבה ולא אמרתי כלום

...

גם אני לא יודעת לכתוב או לבטא את עצמי, אז תאלץ להסתפק בתגובה עילגת, אם זה בסדר...
*אין את מי ללטף כשקר רק כדי שלי יהיה חם. *כל החיים שלי נמצאים בתוך קופסא כבר שנתיים שלא פתחתי אותה *הלב המדמם שלי אמור להרפא איכשהו, וכשמה שפוצע נמצא בפנים אי אפשר להחלים . *הם צועקים לי במוח כל המלחמות האלה שאין לי כוח להלחם אותם . *בוכה במונית השירות והדמעות שלך מחליפות את הגשם, והגשם מחליף את הדמעות שלך. *ואיך אפשר לתפקד ככה בכלל. [רציתי להגיד שאני לא בטוחה שמה שפוצע זה בפנים או ככ מקובע בפנים. אבל מי אני שתקשיב לי בכלל. לא יודעת, אני חושבת שיש דברים שנוגעים ללב חוץ מלבכות במוניות שירות, וגם עליהם היית יכול לכתוב ממש ממש יפה עם איך שאתה כותב...]
.

את צודקת בהרבה ממה שכתבת

אני חושב שאפילו נגעת בכמה נקודות שלא חשבתי עליהם בכלל ושוב פתאום מצאתי את עצמי וזה דיי קשה לי אחרי שנים שפחדתי מכשלונות אחרי שנים שבקושי קיבלתי את עצמי(ויותר את האחרים)

מיכל..~

New member
|מיאו|

פשוט כתבת כלכך אמיתי וכנה, כאילו, הייתה לי תחושה שאשכרה כל המילים באות מהקרביים ונכנסות ישר לבטן אחת ההודעות הכי מרגשות שקראתי לאחרונה. כמה טוב לקרוא אותך. כמה טוב. תודה }{

,תודה על המחמאות

לפעמים כנה ואמיתי יותר טוב מהטוב בזמן האחרון אני סופג דברים שקורים ושופך אותם אחרי כמה זמן ואת כולם יחד ויש אצלי המון שינויים שלא האמנתי שהם יגיעו והמון מחמאות על מה שאני עושה ואני לא מסוגל כל כך להתמודד עם זה זה מצחיק שדווקא שרואים את הטוב שבי(מה שאני לא ראיתי המון המון המון זמן)מגרד לי בכל הגוף, ואני לא יודע איך להתנהג. ועצוב לי מצד שני עצוב לי בגלל שאיבדתי בכל הדרך הזאת המון דברים ובגלל שהזמן איכשהו נעלם איכשהו בזמן שהייתי צריך לעשות דברים מסוימים לא עשיתי, ומרגיש לי שעכשיו מאוחר מדי. ואולי זה לא מאוחר אולי ככה זה היה צריך להיות התבגרות מאוחרת והבנה מאוחרת, וקבלה של עצמי דיי מאוחרת

noosh

New member

וזה מוזר להפתח ככה לדף, זה מוזר שזה פתאום זורם במהירות, כאילו שהמחסום נפרץ. לפעמים זה אפילו מפחיד. כי זה לשחרר ולשחרר בבת אחת דברים שבכלל לא שמת לב שעצורים אצלך. וכשמרגישים שאין שליטה, זה לחשוף עוד ועוד דברים שאולי לא רצית לגעת בהם. כלכך הרבה רגעים קטנים, אולי להגיד זה לאו דווקא לעסוק בקלישאות הגדולות האלה של שמש וטבלאות שלא משקרות. אולי דווקא המילים הגדולות של קלישאות אלמותיות הן המילים הקלות. יותר קשה לרדת לרמה של הצבעים שאתה רואה כל יום, שאתה לא רואה, שאתה לא רוצה לראות, שאתה רוצה לראות ולא מצליח. של החתונים או ללטף כשקר או תיבות פנדורה. רזולוציה יותר קטנה אבל זה בדיוק המקומות שבהם זה פוגע. לפעמים צריך להקיא הכל ואחר כך להתמודד עם מה שהוצאת לפעמים חייבים להגיד הכל ולא לפחד מה יגידו חבל שאני מפחד מדי ואני צריך כי הלב המדמם שלי אמור להרפא איכשהו, וכשמה שפוצע נמצא בפנים אי אפשר להחלים . ואתה צריך? או שאולי לא? לפחד ממה שיגידו או ממה שאתה תראה מול העיניים ותצטרך להתמודד איתו? הגשם יודע להשתלב יפה מאוד עם הדמעות, זו גם קלישאה אבל כזו שבאמת מורגשת כשנוסעים במוניות שירות (או רכבות) כשמה שפוצע נמצא בפנים, אולי צריך לנסות להוציא אותו החוצה. אולי ככה אפשר להחלים. הנקודות שאתה מפזר פה הן המון. זה מרגיש לך שאתה לא מבטא את עצמך אבל מרגישים מתוכ את הכאב, את המקומות שנופלים בהם נפילות קטנות, את הרגשות שעוצרים, את הכמעט- הזה. עכשיו, אולי, זה מרגיש לך שאתה לא יודע. אולי עוד כמה זמן תסתכל על זה ותרגיש שכן.

למעלה