צבעים לחדר קטן

אילתפ

New member
צבעים לחדר קטן../images/Emo53.gif

החדר שלי קטן(מ-א-ו-ד)ומשעמם (שולחן כתיבה, ארון,מיטה וכיסא...). הייתי שמחה לקבל הצעה לצבעים שיגרמו לו להיראות גדול ומעניין יותר. תודה!

uvls

New member
צבע קטן

צבעים בהירים ואחידים יתרמו לתחושת מרחב. צבעים כהים ומשתנים יכניסו עניין ואפילו דרמה. אופן המיזוג ביניהם הוא שאלת מליון הדולר. ובניחוש פראי לעניינך - לא הייתי מלהטט בצבעים בחדר קטן ("מ-א-ו-ד"). אולי פס עדין או שניים, באותו גוון ובטון קצת שונה. נסי ליצור רקע "שקט" ואחיד, ולהכניס עניין בעזרת אביזרים, ריהוט ואמנות. גם רהיטים משעממים ניתן לשדרג בעזרת צבע, ואולי זה הפיתרון לחדרך. בהצלחה ושנה טובה

sharonit3

New member
שלום, אני חדשה כאן.....

הייתי מציעה לך גם להשתמש בצבעים בהירים, אך עם זאת ליצור ניגוד קל בין זוג קירות מקבילים. לדעתי, זה ייתן תחושת מרחב.

רינתפ

New member
אם יש לך כוח זמן וחברים טובים

את יכולה לצבוע את החדר בצבע אחד בהיר (אבל לא לבן) ולרוחב החדר כולו לעשות מספר פסים צבעונים בעוביים שונים. את יכולה לבנות מיטת גלריה ובכך להגדיל את החדר, מתחת למיטת את יכולה לשים שטיח כריות ישיבה כפייות או לשים מדפים וילון וליצור ארון וכך תוכלי להוציא את הארון מחדרך. את השולחן כתיבה יכולה לצבוע. זה לא קשה ואם יש לך מישהו בעל ידי זהב זה גם בר ביצוע, בלי נגרים והשקעת כסף רב שיהיה בכייף

למעלה