צבעים מטורפים בעבודה

צבעים מטורפים בעבודה

אז כיאה לי ולאישיותי, כשאני נכנסת למשהו אני נכנסת אליו חזק... וככה יצא שעם הצלחתי לגדל ציפורניים וחזרתי למריחת לקים שונים בחרתי דווקא בצבעים כהים חורפיים וקצת מטורפים (275 הכחול המטריף של שיק, למשל). עדיין לא הגעתי לניאונים אבל אני אפתח גם את האומץ לזה... אבל פתאום חשבתי - רוב העבודה שלי היא מול אנשים בגילי ומתוקף היותם אנשי תיאטרון הכל הולך בלבוש, איפור, תסרוקות ואביזרים, אז אין בעיה. אני אפילו נחשבת סולידית בד"כ. אבל עכשיו אני עובדת על פרוייקט קצת יותר רציני עם אנשים מבוגרים יותר, ואני מרגישה קצת מוזר להסתובב לידם עם כחול מטאלי על הציפורניים. מה אתן אומרות? להתחשב בזה בעבודה או לצפצף על כולם וללכת איך שבא לי? איך אתן עם לקים בעבודה/לימודים?

miriti83

New member
כמה שיותר מזעזע יותר טוב ../images/Emo3.gif

ואני עובדת עם רופאים מהארץ ומחו"ל ולא נותנת לזה להטריד אותי
אני הולכת לפי מצב הרוח שלי ושמה את מה שבא לי. מצד שני, אם ישלחו אותי לנסיעה לחו"ל, מה שאומר לנסוע לבי"ח בחו"ל- אני אמתן את הלק, כמו שאמתן את הלבוש ואהיה מחוייטת יותר.

רחלי ג

New member
STRANGE,

אני חושבת שאת צריכה להרגיש נוח עם עצמך, מההודעה שלך,לא נראה לי שיש לך בעיה עם דימוי עצמי ומודעות עצמית אני סומכת על שיקול הדעת שלך. הרי, אל תתחילי לשים שקוף ופרנץ' בגלל שנראה לך שהמבוגרים מנותקים מהמציאות ולא רואים בחורה צעירה מולם ,מעודכנת ומלאת אנרגיה. יש להם בנות/נכדות/שכנות וכו.... עם זאת, אם תוזמני לפגישה רצינית/סולידית, הייתי מציעה לך שתתלבשי בהתאם ובואי נאמר שלא הייתי שמה שחור צהוב או ירוק על הציפורניים.לא לעשות דוקא,את מבינה? מקבלת?

יודעת מה ? בחברה כמו שלנו

שאוהבים ליצור סטיגמות על כל העולם ואישתו, אני מאוד מבינה אותך. עצתי לך, "תריחי" את האנשים בימים הראשונים וכך תוכלי לבחור מה לעשות הלאה. אישית, אין לי את הבעיה הזאת מפני שמעטים מאוד הצבעים ש"מתאימים" לי ליד/צבע העור. אצלי זה או בכיוון הורודים עדינים, או אדומים/בורדואים. (מי אמר שאין יתרונות בצבע יד צהבהב משהו...?).

iefrat

New member
ברומא נהג כרומאי???

לא תמיד! ההתפרעות שלי באה לידי ביטוי בלקים, בלבוש אני די סולידית. אז ביום יום אני לובשת כל הצבעים כל המדבקותכל השגעונות (בננה, זהב, תכלת, נצנצי, כתום, ורוד ניאון) מקבל תגובות שונות ומשונות ומשועשעת, כי אני אוהבת. כשאני יודעת שאעמוד מול קהל שמרני, או פגישות יותר רשמיות. שמה לק עדין ליום יומיים...ואח"כ חוזרת לעצמי (אבל...אני מוצאת עצמי פעמים רבות מחליפה לק אחרי יום יומיים)

Leather

New member
אני עובדת בחברת פרסום

וכולן פה מאד משקיעות במראה החיצוני שלהן. העניין הוא שאני צעירה מכולן פה בצורה משמעותית ואני לא רוצה למשוך תשומת לב שלילית. אז בהתחלה גם בבגדים וגם בצבעי הציפורניים "הרגעתי" קצת, ואני בונה את זה לאט לאט. אני מקווה שעד שיתקרר טיפה (בחורף אני יותר תעוזתית עם צבעי הציפורניים בכל מקרה) אני כבר ארגיש פה יותר בנוח, למרות שאני חושבת שגם אם הייתי באה עם לק מסנוור זה לא באמת היה מפריע פה למישהו, זה לרב יותר בראש שלי ממה שזה באמת. (וכשאני בפגישות עם לקוחות חשובים אני דואגת להיראות "מיושבת" ופחות "בת העשרים שאתם בוחרים להשקיע בה כסף ואז היא תסע להודו או משהו")

למעלה