צבעים

shmints

New member
צבעים

מעוניינת לצבוע את הדירה החדשה שלי
אבל נורא מתלבטת לגבי הצבעים... חשבתי ש-3 קירות מהסלון + כל המטבח יהיו בצהבהב, קיר אחד מהסלון יהיה בצהוב כהה/חזק יותר והקיר של פינת האוכל יהיה בכחול ווש. מה דעתכם? יש המלצות? רעיונות אחרים? עזרו לי
תודה

melodynoa

New member
בסה"כ יש אינסוף שילובי צבעים

וסגנונות צביעה. השאלה היא מה את מעוניינת להשיג בצביעה, מבחינת אוירה ואפקט, ואילו צבעים אם אוהבת.

shmints

New member
../images/Emo13.gif

האוירה שאני רוצה להשיג זה נוחות ורוגע לאיזורים שציינתי (סלון, פינת אוכל ומטבח). ברור לי שיש אינסוף שילובים, אבל אני סתם מנסה להיעזר
שכנים שלנו צבעו בכל מיני צבעים וסגנונות ואני התחלתי רק אתמול לחשוב על הכיוון וחשבתי לקבל טיפים.

melodynoa

New member
שלחי תמונה.

יש לך בעיה של מרחב או של אור? בעיות עיצוביות שונות שאת רוצה לפתור באמתעות צבע? חלוקת חדר גדול לשנייים אולי?!

shmints

New member
אז ככה:

אין בעיה של אור / חלוקה וכו' הבית באמת אחלה
רק לא רוצה צבע לבן
מצרפת את הסקיצה של הסלון, המטבח ופינת האוכל, על מנת להמחיש.. אחרי שאני אחליט לגבי האיזור הזה של הבית עוד מחכים לי החדרים

melodynoa

New member
אני מצטערת, אני ממש לא מסוגלת לקבל

אני נאלצת להתעקש על תמונה, לראות את צבע הרהיטים, המרחב...

כחול וצהוב לא יוצרים בדיוק נוחות

ורוגע, הייתי הולכת על צבעי שמנת -אפשר גם ואש, וקיר בצבע כתום (חמים ונעים) וריהוט כבד-יציב, גוונים כהים של חום.

shmints

New member
../images/Emo9.gif

הלואי והיה כסף להחליף את הריהוט ל"ריהוט כבד-יציב - גוונים כהים של חום"...
נכון לעכשיו הסלון שלנו כחול בשני גוונים... מקווה להחליף בשנה הקרובה. אני עדיין מתלבטת לגבי הצבעים - אני לא רוצה שמנת, כי היה לי בדירה הקודמת. קיר כתום וואש יש לשכנים, שהם גם חברים טובים, אז רק אם לא תהיה ברירה אחרת אני גם אצבע כך.. עדיין מתלבטת

למעלה