צבעי הזכוכית

saritpe

New member
צבעי הזכוכית

קודם כל אני חייבת לציין שהפורום ממש מקסים אני לא מרבה להשתתף אבל היצירות של כל אחת ואחת ממכן פשוט יצירה מושלמת. אז יש לי שאלה לגבי צבעי זכוכית: מצאתי בבית צבעי זכוכית שהם מאוד דלילים, איך משתמשים בהם? האם צריך להשתמש בתוחם כדי צייר איתם? האם למישהו ממכם יש רעיונות מה אפשר לעשות??? סליחה על מבול השאלות שלי אני שמח לקבל הצעות. תודה שרית

psa

New member
שרית , ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

תלוי מה את רוצה ליצור. אם את רוצה ליצור אפקט של ויטרז´-צריך להשתמש בתוחם לזכוכית. אם את רוצה "סתם" לצבוע זכוכית , לא צריך. אם הצבעים הם על בסיס מים , קחי בחשבון שמתקלפים בהדחותשטיפות. מקווה שעזרתי חג שמח

av_i_va

New member
צבע זכוכית אינו דליל במיוחד../images/Emo140.gif

קיימים 2 סוגים של צבעי זכוכית: שקוף ואטום. החומר השקוף מעט יותר דליל מזה האטום - אבל גם הוא לא דליל במיוחד מה כתוב על הבקבוקון?

saritpe

New member
צבעי זכוכית

תודה לכם על הענות המהירה, אביבה אני לא יודעת מה כתוב כי אני כרגע בעבודה, אבל הם צבעים מרובעים אם זה עןזר ולפי דעתי הם ממש דלילים - כמו מים - אם אני אצייר איתם על זכוכית זה לא יתפשט לצדידים? אם אני צריכה תוחם אז שמה משתמשים? יש שם לתוחם? תודה

av_i_va

New member
התוחם מדיע בשפופרת../images/Emo140.gif

כפי הנראה שיש לו שם ... רק מי זוכר?
קיים בשחור זהב וכסף. בכל חנות לחומרי יצירה. את הפתח את צריכה לפתוח בעצמך, לכן אני ממליצה לפתוח פתח ממש קטן תחילה ורק אם תראי שזה לא מספיק, להגדילו.

psa

New member
שרית , אם את מציירת על בקבוק

השכיבי אותו וכך ימנע מהצבע לברוח לצדדים. מצרפת צילום של כוס זכוכית -תחמתי וצבעתי בצבעים שקופים. בהצלחה

dili

New member
וואו! זה מקסים!!

האם אלה צבעים עמידים למים? יש להם שם? מי היצרן? אני מחפשת צבעי זכוכית עמידים למים.

lilachh

New member
בוקר טוב - או צהריים טובים ../images/Emo140.gif

זה יפהפה, טרם התנסתי עם צבעי זכוכית, למרות שאמורים להיות לי אי שם בארון..

psa

New member
צהריים טובים גם לכם ותודה .

הצבעים הם : WACO TRASPARENT הם לא על בסיס של מים ,על כן הם מחזיקים יותר מעמד. קניתי אותם לפני כמה שנים. יכול להיות , שהיום קיים סוג אחר . אני ממליצה על צבעים עמידים ,כלומר , לא על בסיס של מים. לדעתי ,האפקט הרבה יותר ממשי. מקווה שעזרתי לילך , ברגע שיהיה לך רשימת תפוצה סופית , העבירי לי בבקשה , כי יש לי הפתעה בשבילכם...

lilachh

New member
psa - אני יודעת...../images/Emo15.gif../images/Emo15.gif../images/Emo15.gif

היפיייייייייייייייייייייייייי יום ראשון על הבוקר שולחת לכולם את הרשימה (טפו טפו טפו)

psa

New member
נכון ../images/Emo8.gif , תודה תודה , אחכה יפה יפה

psa

New member
עוד סוג על בסיס של כוהל /פטרול

VITRAIL הבקבוק מרובע. אישית אהבתי לעבוד עם האחרים (שהזכרתי בהודעה הקודמת) שכחתי צבעתי חלונות תמונה מצורפת , חלון בסלון (סליחה שאני "מפציצה אתכן בתמונות , זה לצורך ההמחשה..)

רעיונות לעבודות בצבעי זכוכית

אני ציירתי על מאפרות חיפושיות, טביעות רגלי כלב, פרפרים ועוד. השתמשתי בתוחם ע"מ לצייר את הציור ואחכ מילאתי בפנוכו. וכמובן שאפשר גם לצייר על כוסות ולעשות מהם פמוטים אח"כ או על מנורות.

av_i_va

New member
אפשר גם....../images/Emo62.gif

רעיון מדליק שמצאתי מזמן מזמן ברשת. מאז כבר עשיתי עשרות כאלה. למעשה, כל נורה שנשרפת הופכת מיד לפרצופין.

למעלה