צבעי הסקס שכל אחד ישרשר כאן את הצבע האהוב שלו ובסוף אני העלה לכאן מה כל צבע אומר אז יאללה אני כחול
C Crossface New member 13/2/03 #1 צבעי הסקס שכל אחד ישרשר כאן את הצבע האהוב שלו ובסוף אני העלה לכאן מה כל צבע אומר אז יאללה אני כחול
M Mוניk New member 13/2/03 #6 אני אוהבת את שניהם אופפפפ טופ טופ אדום אבל רק שתדע אני אוהבת גם שחור קרוסיייי מוניק
ט טאKילה New member 13/2/03 #9 ../images/Emo23.gifאדום- זה הצבע שלי..../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif
C Crossface New member 15/2/03 #13 והנה התוצאות ואם עוד אנשים שלא כתבו פה את הצבע שלהם רוצים לבדוק קודם תחשבו מה הצבע ואז לקרוא
ח חן (*_*) New member 15/2/03 #14 חחחחח.......... איזה מזל שלא גיליתי מה הצבע האהוב עלי........... (רמז- הוא קשור במזל שלי) . חחחחחחחחחחח...............
חחחחח.......... איזה מזל שלא גיליתי מה הצבע האהוב עלי........... (רמז- הוא קשור במזל שלי) . חחחחחחחחחחח...............
M Mוניk New member 15/2/03 #18 ממממ................ מאוד קרוסי}{ מושלםםםםם פשששש מזל שהאיש שלי לא אוהב אדום אחרת מאיפה הייתי אוגרת כוחות לא לא, רגע רצינות, יש הרבה אמת בכתב הצבעים בסה"כ אהבתי קרוסי}{ מוניק
ממממ................ מאוד קרוסי}{ מושלםםםםם פשששש מזל שהאיש שלי לא אוהב אדום אחרת מאיפה הייתי אוגרת כוחות לא לא, רגע רצינות, יש הרבה אמת בכתב הצבעים בסה"כ אהבתי קרוסי}{ מוניק