צבעי מאכל בנוזל - איך משתמשים כדי לכתוב על העוגה, אבל לא לזלף?
M michahz New member 16/11/04 #2 תדפיסי בכתב מראה אותיות, תעבירי לבצק, כמו העברת ציור, ואז תצבעי עם הצבעים. זה יהיה פסטלי, כי הצבעים הנוזליים פחות מרוכזים. לזה התכוונת?
תדפיסי בכתב מראה אותיות, תעבירי לבצק, כמו העברת ציור, ואז תצבעי עם הצבעים. זה יהיה פסטלי, כי הצבעים הנוזליים פחות מרוכזים. לזה התכוונת?
ע ענבר100 New member 16/11/04 #3 תודה לזה בערך התכוונתי. השאלה היא האם אני צריכה לערבב את הצבעים הנוזליים עם משהו לפני שאני עובדת איתם? או שאני פשוט עובד איתם ישירות.
תודה לזה בערך התכוונתי. השאלה היא האם אני צריכה לערבב את הצבעים הנוזליים עם משהו לפני שאני עובדת איתם? או שאני פשוט עובד איתם ישירות.
M michahz New member 16/11/04 #4 לא ניסיתי. תקחי חתיכה קטנה של בצק לבן ותנסי בלי לדלל, תראי איך יצא הצבע, אם את מרוצה, מעולה אם לא ניתן לדלל לקבלת הגוון הרצוי. בהצלחה.
לא ניסיתי. תקחי חתיכה קטנה של בצק לבן ותנסי בלי לדלל, תראי איך יצא הצבע, אם את מרוצה, מעולה אם לא ניתן לדלל לקבלת הגוון הרצוי. בהצלחה.
M michahz New member 16/11/04 #6 לעבות אין צורך, כשאני עובדת עם הג'ל הוא מאוד נוזלי, הבעיה יכולה להיות צבעים בהירים ופסטליים. צריך לנסות ולראות.
לעבות אין צורך, כשאני עובדת עם הג'ל הוא מאוד נוזלי, הבעיה יכולה להיות צבעים בהירים ופסטליים. צריך לנסות ולראות.
M michahz New member 16/11/04 #7 טוב, ניסיתי. אין צורך לדלל, לעבוד איתם כך. הם יוצאים קצת בהירים אבל לא נורא. תנסי על חתיכה נפרדת ותראי איזה צבע יוצא לך.
טוב, ניסיתי. אין צורך לדלל, לעבוד איתם כך. הם יוצאים קצת בהירים אבל לא נורא. תנסי על חתיכה נפרדת ותראי איזה צבע יוצא לך.
ע ענבר100 New member 17/11/04 #10 אני לא יודעת אם זה הנוזל של הסופר אבל זה 4 בקבוקונים קטנים (35 מל לדעתי) והם באים בסט - לזה את מתכוונת? אנסה היום ואעדכן - תודה!
אני לא יודעת אם זה הנוזל של הסופר אבל זה 4 בקבוקונים קטנים (35 מל לדעתי) והם באים בסט - לזה את מתכוונת? אנסה היום ואעדכן - תודה!