צבע הכשף 2

ויימס

New member
צבע הכשף 2

טוב, אני מצטערת, אבל אני פשוט אמשיך להציק לכם עם זה עד שאני אסיים את הספר (אני בעמוד 219! כל הכבוד לי! ...או שלא.) א. בקשר לקטע שהם מגיעים למטוס- הבנתי למה ברגע שהם מופיעים שם היקום מסדר את עצמו מחדש כך שהם בעצם היו שם מההתחלה, והבנתי שכשהתיבה הולכת אחריהם הוא נפטר מהם, כי הוא לא יכול לשנות את עצמו כך שהתיבה הייתה שם מההתחלה (היות וקיומה של התיבה מנוגד לחוקי היקום...) אבל למה הם בכלל מגיעים לשם??? מישהו יודע??? ב. הא-הא!! אף אחד לא מעז להתווכח איתי בנוגע לתרגום, מה?? הנה אני אצה רצה ותולה פוסטרים של איה בר על קירות חדרי! איה בר לשלטון בראש צבא של סמורים!!!

Fingertip

New member
הממ....

זה קשור טיפה ללחש שיש לסתמרוח בראש. אני לא יודע אם קראת את "אור מופלא", אבל זה קשור לזה קצת. ואולי זה סתם בגלל שהם היו באזור טעון כשף (הר וירם...) בכל מקרה, לא חשבתי על זה אף פעם ככה. אני חשבתי על זה שהם פשוט מצאו אנשים שמספיק דומים להם ביקום מקביל, ואז הם "תפסו טרמפ" עליהם. אבל זה רעיון מעניין, לא חשבתי על זה. אהד.

../images/Emo29.gif עכשיו מעניין לחשוב...

אם הדוקטור והבחור השני, שסתמרוח וזוגפרח נכנסו לדמויות שלהם שמטוס, ריחפו באויר של דיסקוורלד במקום שני ההרפתקנים-שלא-מרצונם, וניסו להבין למה לעזאזל הם עפים קדימה במקום ליפול.

ויימס

New member
אויש, אתם מעצבנים אותי.

אתם לא הבנתם בכלל מה קורה שם! זה לא שיש להם כפילים, זה פשוט שבדרך כלשהי שאותה איני יודעת, וזה מה ששאלתי, סתמרוח וזוגפרח הופיעו ביקום שלנו, מה שגורם בדרך כלל לפיצוץ גדול (וזה ציטוט כמעט מדויק), אבל היקום הציל את עצמו על ידי כך שהסתדר כך שלמעשה הם היו שם מלכתחילה. סמוראי בוף, האם אתה חדש? האם אתה מצטרף אלינו או שמא אני סנילית? ופינגרטיפ אני מאוכזבת ממך. די קיוויתי שאתה תדע. הא, לא משנה.

../images/Emo29.gif כמה דברים.

הסמוראי מסתובב בפורום הזה כבר זמן מה. הוא לא כתב פה הרבה, אמנם. הסמוראי חובב ותיק של פראצ'ט, ורק מחכה ליום בו מישהו בעל שכל יחליט לעשות סרט מ"תרועת מוות". ובנוגע לקטע המדובר: פינגרטיפ כתב שאולי זוגפרח, התייר האופטימי וסתמרוח, המכשף הפסימי, נכנסו לגופם של כפילים שלהם בעולם הנקרא, ללא כל כוונה נסתרת "העולם האמיתי". עכשיו, הסמוראי רק ציין שכיוון שכפי שראינו, לקח להם (יותר נכון לסתמרוח, בהיות זוגפרח מעולף מחוסר חמצן ועודף טמטום) קצת זמן להבין איפה ומה הם, מעניין לחשוב מה היו המחשבות של אותם כפילים, למרות שהסמוראי לא רומז בשום אופן שהם קיימים בכל צורה אחרת מאשר כמשתנים פיקטיביים בנושא הדיון הנ"ל, כששהו במקומם של גיבורינו האהובים וההזויים-קמעה, באת מעופם באמצע האוויר, כשהם רוכבים על שומדבר חוץ מ... ובכן, אוויר. סביר להניח שם חשבו "אהההההההההההה!", כשחושבים על זה. סביר להניח שהם גם ביטאו את המחשבה הזאת, ועוד אחת או שתיים שלא נפרט כרגע מפאת צנעת אי-אלו אנשים שעדיין לא הגיעו לבגרות ומילים שכאלו יכולות לפגוע אנושות במוחם הצעיר והנוח להשפעה, בקול. קול רם למדי, הסמוראי היה מנחש.

The Mad Hatter

New member
דווקא חשבו לעשות מ"תרועת מוות" סרט

ותכננו לצלם אותו בגרמניה. אבל כנראה שזה לא הסתדר...:( למרות שלא קראתי על ביטול התכניות באף ראיון עם פראצ'ט. למען האמת, אני כבר לא זוכרת בדיוק מה קראתי. בכל מקרה, זה לא לא-יקרה. :)

ויימס

New member
גם חשבו לעשות מ'בשורות טובות'

אבל את זה אתם בטח כבר יודעים. לסמוראי: אה. אז בסדר.

למעלה