צבע הכשף 3 (והאחרון)

ויימס

New member
צבע הכשף 3 (והאחרון)

אתמול סיימתי אותו סוף סוף, אני כל כך מדושנת עונג מעצמי... היה לי חשק עז להתחיל לקרוא את אור מופלא בגלל הסוף... אבל אין לי אותו אז התחלתי לקרוא את בשורות טובות כי מזמן לא קראתי אותו. שאלה: כשסתמרוח רוכב על הדרקון השקוף למחצה אל הר ווירם, טרוש אומר שהיו לו מדי פעם סיוטים על איך שהוא תלוי ממקום מאוד גבוה או משהו כזה, ושהוא היה מוטרד מאוד אם הוא היה יודע שמקורם של החלומות האלו הוא במאורע בעתידו שיהיה כה מבעית עד שהוא מפזר גלים של פחד לכל אורך חייו, הקטע הזה לא היה המאורע, אבל הוא היה תרגיל די טוב... למה אתם חושבים שהוא מתכוון? לקטע שהוא נלחם בליו!רט ונופל מהטבעות? לקטע שהם נופלים מהר ווירם? לקטע שהוא נופל מקצה העולם? לקטע שהוא תלוי מעץ שצומח על קצה העולם? לקטע שהוא נופל מעץ שצומח על קצה העולם? הממ, כחושבים על זה הוא מוצא את עצמו תלוי/נופל ממקומות גבוהים בתדירות גבוהה להפליא. מישהו צריך פעם לעשות רשימה. כל זה רק בצבע הכשף, תחשבו כמה פעמים הוא עושה את זה בכל שאר הספרים האחרים.

l o r e

New member
Rincewind כבר אמר פעם שהוא לא

מפחד מגבהים אלא מהקרקע, כי זה הקרקע שהורגת אותך בסוף. הנפילה המיתולוגית של Rincewind היא הנפילה מהעולם כמובן.

ויימס

New member
כל מי שמפחד מגבהים בספרים של פראצ'ט

אומר את זה. זה פשוט שהוא לא מבין שאנשים שמפחדים מגבהים מפחדים מהנפילה הארוכה וחסרת האונים, או איך שלא תקראו לזה, כפי שאמר פעם ניל גיימן.

למעלה