צבע לחדר

מוRRן21

New member
צבע לחדר

היי אני רוצה לצבוע חדר בבית אז ככה: 1. זה חדר ממד 2. כיום משמש כחדר עבודה, יש בו ארון 6 דלתות, ספריה למחשב, כוורת על הקיר 3. מתוכנן להיות ב"ה בעוד כשנה כחדר לילד צבעי הרהיטים נקראים אלמון או ירוק בהיר ויש כאלה שקוראים לזה אפור תלוי בחנות מעוניינת לצבוע קיר אחד על איזה גוון הייתם ממליצים תודה

פיטנגו4

New member
לבן לבן לבן

ממ"ד הוא חדר קטן נתת גם רשימת רהיטים, שכנראה תתוסף אליה מיטת תינוק, לכן, לדעתי, כל צבע יצור מעמסה. תשתוללי בצבעוניות עם האביזרים: סדינים, וילון, שק-חיתולים, צעצועים, תמונות, שטיח. את הקירות תעשי לבן, מקסימום שמנת. שיהיה במזל!

קנגה רו

New member
למה לא לבן לממד -

לבן הוא צבע, "חזק" וקר. קירות הממד הם כבדים וקרים. לבן הוא צבע קשה. במיוחד לחדר שינה או עבודה שמצריך פחות "מודרניות" ויותר אוירה נעימה. החלופה ללבן, שנותנת את אותו אפקט אבל שוברת את ה"קושי" היא קשת צבעים עם שמות קריאטיבים כמן EGG SHELL או SWAN WING שזה בעצם לבן שבור (כל גוון כזה נשבר עם פיגמנט אחר - שחור, חום, ירוק וכו'). במבט ראשון הקיר נראה לבן - ורק בחיבור עם תיקרה לבנה (בהנחה שהתקרה נשארה לבנה) ניתן לראות את ההבדל. עוד קונץ לרכך קצת ממד - זה להשתמש בפנלים דקורטיבים מפוליטלן מוקצף (ניתן לרכוש בשירן ברח' המסגר ויש גם כמה דוגמאו בסיסיות ברשתות ההום סנטר והאייס). את הפנל מצמידים בין הקיר לתיקרה, לא חייבים לרכוש משהוא סופר מעוצב בסגנון פרידריך התעבן, אפשר גם לקנות פינות פשוטות, האפקט שזה עושה לחדר "קשה " כמו ממד הוא מדהים. בכלל אני מציעה לצבוע את כל החדר שאחד מהגוונים השבורים של הלבן - ואז אם עדיין יש חשק לשחק עם קיר באיזה צבע קצת יותר "צבעוני".

alonaski

New member
אנחנו הפכנו את הממ"ד בבית החדש

שלנו - לחדר שינה שלנו. המעצבת החרה צבעים יפים (2 צבעים) ועל הריצפה התקנו פרקט יפה. מנסיון אישי מאוד ממליצה לך לערוך איזה שהוא עיבוד טוב לקיר הממ"ד לפני שאת בוחרת לו צבע לצביעה! איזה סוג של טיח עבה וטוב שיטשטש את הבטון של הקיר ויתן לו מראה "רך" כמו שאר קירות הבית. כי אם הוא רק בטון חשוף אני משערת שבטח יש בו "גלים" וזה קצת חבל... שוה לשהקיע בטיפוח איכות הקירות של הממ"ד אם זה חדר שהולכים לגור בו ולהעלים מה שיותר את זה שהוא עשוי מבטון ומשמש כממ"ד
לטעמי האישי - אני לא הייתי בוחרת בצבע לבן! משעמם מאוד ונדוש! כל צבע צבעוני אחר בשילוב צבע תואם לו - יתן חיים לממ"ד! ואם זה חדר לתינוק - אז ודאי להתאים את צבע הקירות לצבע הריהוט שלו! צבעים רכים, נעימים והרמונים - ישמרו על תינוק רגוע!
וגם ינעימו לו את השיהות בחדר

למעלה