צבע לחדר

black_light

New member
צבע לחדר

שלום, אני בת 20. יש לי חדר עם קירות בצבע כחול (3 בהיר ואחד כהה מאד) ורהיטים בחום בהיר. הוא די קטן, והחלון פונה לכוון צפון, ועוד עם עץ מולו.. בקיצור, אין הרבה אור. הייתי רוצה לשנות את צבע הקירות למשהו שייתן לי קצת יותר אור לחדר. באיזה צבע ניתן להשתמש בלי שהרהיטים יבלעו בתוך הקירות והכל יהיה אחיד? איזה טריקים יש ליצירת חדר גדול יותר? צירפתי תמונה עם חתיכת ארון וקיר, שתראו מה הצבעים שיש כרגע. תודה!

g73

New member
צביעצ חדר

הייתי ממליצה ללכת על צבע קרם בהיר שיאיר מאד את החדר ויתן תחושה של גודל ומרחב בנוסף אפשר לתת "נקודות" צבע כמו לבחור את האזור הקרוב לארון ולתחום אותו (משהוא כמו 40 ס"מ עם מסקנ טייפ בצבע נוגד אהוב עליך זה יכות להיות סגול כהה ,כתום או ירוק מנטה עוד אופציה היא ליצור "סולם" באזור המיטה מגוונים של צבע שיצרו מיקוד נשמע מסובך אך אם את יכולה שרטטי את גודל החדר ואת מיקומי הקירות והרהיטים ואשמח לתת לך הצעות קונקרטיות ראי אימל מצורף

black_light

New member
תודה! ../images/Emo13.gif

אשמח לשמוע עוד רעיונות! אני מצרפת סקיצה של החדר. איזה אימייל מצורף?

gerson1

New member
החדר נחמד, מתאים לגילי המתקדם

רהיטים בבוק בהיר כנראה, קירות לבנים איפה שכחת את הנעורים, ילדה בת 20?

black_light

New member
לא כלכך..

הרהיטים בצבע יותר בהיר ממה שאתה חושב, והקירות בכחול כהה (אחד מאד מאד כהה). בשביל זה אני פה, מחפשת רעיונוץ. יש לך משהו להציע?

לולהההה

New member
אם את יכולה

אני חושבת שכדי להעביר את המיטה לאזור של הארון הגדול והשידת לילה גם ליד המיטה ואת הארון הגדול לאיפה שמיטה נמצאת כרגע צבע שמנת בשילוב של בורדו זה מאוד יפה ורוד בייבי מתאים לרהיטים בהירים וזה גם הולך עם צבע קרם כתום בהיר

למעלה