צבע לחדר.

mikidoron

New member
צבע לחדר.

יש לי חדר חדש, דיי קטן וסטנדרטי. הוא ריק לגמרי ורק מחכה לעיצוב מעניין. אני רוצה להתחיל בצבע, אני לא רוצה משהו חלק אלא מיוחד יותר (ולא שבלונות!). - אם יש למישהו טיפים לצביעת החדר (חשבתי על גוון כתום). - לצבוע את התקרה? - קירות זהים או שונים אחד מהשני? - משקופים. וכו'... תודה מראש.

g73

New member
צביעת חדר

חדר קטן-לכי על גוון בהיר(אפשר כתום תפוז בהיר וקיר אחד כהה יותר לא לצבוע את התיקרה זה יקטין את החדר בתחושה(וציינת שהוא קטן) אפשר ליצור מגוום אפקטים -או נצנצים או טקסטורה מחוספסת עלי זהב ... מה הכיוון שלך שאנטי? מודרני? קו נקי ומינמלסטי? הגדירי אותו ולפי זה יהיה קל לעזור לך בהצלחה

g73

New member
צביעת חדר

אם שאנטי אז לכי או על גווני בבורדו בקיר אחד או בקטע מהקיר וכתום או שילוב של בורדו וחרדל הוסיפי צורות אורינטליות בעלי זהב או בצבע זהב כמו דקור דק מתפתל בגובה מסוים על הקיר הבורדו גם האביזרים שתכניסי יתרמו לאווירה : מזרנים,כריות ובדים נשפכים עוד כיוון לצביעה הם גווני התורכיז בשילוב עם קרם ושוב טקסטורה מוזהבת יש אפקט זהב לטמבור שמשך מעל צבע הקיר ויוצר תחושה מאד מיוחדת בהצלחה

עצה שלי....

את יכולה לצבוע את כל הקירות בצבע בהיר כזה...(כתום בהיר אם את רוצה או לפי בחירתך וטעמך האישי..) ולעשות פינה בין שתי קירות לצבוע פסים שקשורים לצבע נגיד בכתום בהיר אפשר לעשות פסים של כתום כהה עם שחור ואדום וצהוב...לבחירתך... יש מבין? תהני...

למעלה