צבע למטבח

גלי27

New member
צבע למטבח

היי לכולן, אשמח לקבל עצות. אני מאוד לא אוהבת את המטבח שלנו, ארונות לבנים, פורמייקה, פשוטים וקירות שמתלכלים מאוד מהר (לבן)..עוד 4 חודש' נחליף את הארונות, עד אז אני מאוד רוצה לצבוע, מאוד בא לי בגוונים שהם לא בהירים ומצד שני לא מצליחה לדמיין צבעים אחרים..יש רעיונות? איו לי חלון במטבח ולכן גם לא מואר..רוב הזמן האור דולק במטבח כך שאני לא חוששת "מחושך" במטבח.. תודה.

evelynt

New member
שמעת על מיותר?!!!

אני לא מכירה אותך אבל יודעת מה זה שרוצים שינוי עכשיו ומייד. אבל אם מחליפים מטבח בעוד חודשים ספורים בלבד... נראה מיותר לחלוטין להשקיע אנרגיות בשינוי שממילא יהיה זמני! בהצלחה בכל מקרה!

זידדה

New member
../images/Emo45.gif מסכימה

חבל על הכסף ועל האנרגיות תתאפקי עוד 4 חודשים ובנתיים תפנטזי על המטבח החדש

hunny1

New member
צבע למטבח

לא הייתי הולכת על מטבח בצבעים חמים, המטבח הוא לעבודה לא לשינה. צבעים כהים, שמים בחדרי שינה. מטבח וסלון צריכים להיות מוהרים ואם זאת ליצור חמימות איך עושים את זה מאוד פשוט - תודה למי שהמציא את צבעי הפסטל!! קודם כל צבע הקירות חייב להיות לבן, שוב פעם זהו מטבח לא חדרי ילדים לא תרצי לאפות עוגת תפוחים ולהתחיל להתעייף מזה נכון? ארונות - יש המון צבעי פסטל שבהם את יכולה להשתמש - צהוב בננה, תכלת נוטה לבהיר מאוד ממש טיפת כחול בלבן, לילה ( סגול בהיר מאוד ) אפורים - היום יש אפורים מדהימים כולל טקסטורות. כנסי להום סנטר ובקשי את קטלוג הפורמאיקות או שתתקשרי לחברת ל.ד.י ובקשי שישלחו לך דוגמאות או היכן את יכולה לראות את הגוונים. ריהוט במטבח - לכי על שולחן לפינת האוכל בגווני הלבן, צהוב, כחול תכלת שוב פעם בהתאם למה שבחרת בארונות. אל תפחדי מהצבעים הם הרבה פחות מאיימים מהחושך הרבה פחות מאייפים ונותנים הרגשת קלילות והרבה יותר מודרניים וצעירים. בהצלחה.

למעלה