צבע נגדי

צבע נגדי

ליאורה גיל בספרה איזון קריסטלי, כותבת שבכדי לטפל בעודף אנרגיה בצ`אקרות, יש להשתמש בצבע הנגדי שלהם. לדוגמא: צ`אקרת הבסיס שתדר הצבע שלה אדום, יש להשתמש בכחול. ושאלתי, האם כל קריסטל בצבע כחול טוב לענין, או שעדיף קריסטלים מסויימים. אשמח להמלצות. תודה מראש

aquamarine1202

New member
שאלה מעולה ../images/Emo22.gif

והאמת שאין לי כ"כ מושג בעניין הזה. אני הייתי בוחרת אינטואיטיבית את הקריסטל המתאים. ובמחשבה חוזרת אולי הייתי בוחרת לי המטרה - למשל : כדי להרגיע (לאזן מעומס) את צאקרת הבסיס, אולי הייתי לוקחת אגת בלו לייס ,שיש לה תכונות מרגיעות . לעומת סודוליית שיותר אקטיבית.

liat sa

New member
איזון ע"י ניגודי צבע

הי חותם זהב, אני הייתי מנסה לחפש את הקשר בין חוסר האיזון לבין הגביש הנגדי שייתן לו הכי הרבה מענה ולא ללכת רק על הצבע הנגדי בלבד. בדרך כלל כשאני מנסה לטפל בחוסר איזון על ידי קריסטלים , אני שמה את הגביש עם הצבע שמתאים לחוסר האיזון למשל בבסיס, צבע אדום או שחור ועל ידי גנרטור עם חוד אחד, אשר מנקז את העודף עם החוד החוצה או עם החוד פנימה כדי למלא את החוסר. ליאת ספארק

הי ליאת

אם הבנתי נכון, אינהך משתמשת כלל בצע נגדי, אלא באותו צבע, בכוונים שונים, כניסה\יציאה. שיטה זו עדיפה על השימוש בצבע נגדי? היא מתאימה לטיפול בכל הצ`אקרות? תודה שוב. (הפורום הזה הרבה יותר ממעולה, בזכותכם אני מתקדם בלימודי האבנים).

erlang

New member
הכל עוזר

גם אם צ'אקרה לא מאוזנת והיא גדולה מהנורמל, לדוגמא צ'אקרת הבסיס האדומה בגלל עצבנות יתר, אפשר להשתמש בקריסטל בצבע הנגדי כדי להוריד מהדומיננטיות ולעזור החזיר את האיזון לצ'אקרה.

למעלה