צבע עור...

ZiPZiP

New member
צבע עור...

היי לכולם... אני בן 17 ויש לי בעיה קטנה, שבשבילי היא דיי גדולה... הבעיה היא, שהעור שלי משתזף בצורה בלתי רגילה. אני מתכוון לכך שהפנים, הידיים (עד איפה שהשרוול הקצר מגיע) והרגליים (עד איפה שמכנסיים קצרים ריגילים מגיעים) הרבה יותר כהים מאשר הגוף שמכוסה... למה זה קורה? כל החברים שלי נמצאים בשמש בדיוק אותו הזמן כמו שאני נמצא, ואפילו יותר ממני... זה דיי מפריע שאני נראה ממש כהה, ושבעצם אני לא... האם ישנם סוגי עור שהשמש משפיעה עליהם הרבה יותר מסוגים אחרים? אם כן, האם יש דרך למנוע שיזוף? מקדם הגנה יעזור למנוע שיזוף, או שבכל זאת אני אשתזף אם אצא לשמש? ולגבי השיזוף שכבר קרה, האם אפשר באיזשהי דרך להבהיר את העור או לגרום לו להיות בגוון אחיד בכל הגוף?? דיברתי עם אימי, המבינה קצת בדברים כאלה, והיא הזכירה לי פילינג שטחי, שאמור לעזור בדברים כאלה וגם להסרת כתמים של פצעים כלשהם... בבקשה, אם מישהו מבין בעניין, אשמח אם תוכלו לתת לי עצות איך להוריד את השיזוף ואיך למנוע שהעור ישתזף עוד יותר? כי משום מה, העור ממשיך להשתזף ולהשתזף ופשוט ממש שונה משאר הגוף, דבר שממש לא נראה יפה ואסטתי... אפילו אמרו לי שבחורף, שכביכול אין בו הרבה שמש, השיזוף יעבור, אך משום מה הוא לא... אשמח לתשובות מכולם, ותודה מראש...

Dr Yaniv

New member
שיזוף

סוגי העור נבדלים זה מזה בנטייתם לשיזוף יש שמשתזפים בקלות כמוך והפתרון הוא מניעת שמש ! בכל חשיפה הכרחית למרוח קרם הגנה - לפחות מספר 16 ועם הזמן הכתמים יתבהרו בברכה ד"ר יניב

למעלה