צבע "שטיפה" לשיער - היכן?

רחלילי

New member
צבע "שטיפה" לשיער - היכן?../images/Emo53.gif

השיער שלי נראה ממש מסכן ולא החלטתי אם להאריך או לקצר אותו. בא לי לעשות שטיפה. שיהיה שינוי כלשהו. ריענון. בחיים עוד לא עשיתי (בעבר הייתי צובעת, אהבתי לא בא לי לשים מי חמצן על ראשי שוב). הקיצר כשאני הולכת לסופר פארם מה אני צריכה לחפש? על החבילותשל שטיפה מה כתוב? זה הרי לא צבע רגיל....

keren1877

New member
נסי "קאסטינג"

זוהי מעין שטיפה- כלומר, בלי אמוניה וחמצן, ולכן בכל חפיפה, הצבע יורד מעט (ולכן תיזהרי על הבגדים...)

רחלילי

New member
זה יכול להרוס בגד?

ולמה את מתכוונת ב"מעין שטיפה"? מה זה כן שטיפה ומה ההבדל?

אוסנת123

New member
................

אני לא ממליצה לצבוע או לעשות שטיפה עם בגד שאוהבים. תמיד מומלץ עם "בגד בית" כמו שאני מגדירה - חולצה שאם יקרה לה משהו אז לא יכאב הלב, ותמיד אפשר לשים על החולצה ניילון שלא יטפטף ואז הכי טוב. ההבדל בין שטיפה וצבע הוא כמות האמוניה שהם מכניסים (המחמצן...) אומרים ששטיפה היא יותר "בריאה" בגלל שיש בה פחות מחמצן. ועוד דבר חשוב - אם יש לך שיער כהה יחסית אז לדעת שלא על כולן שטיפה עובדת (במיוחד על בעלות שיער כהה) - לפני הרבה שנים עשיתי שטיפה וכאילו כלום... ומיליתי את כל ההוראות כמו ילדה טובה! פשוט יש סוגי שיער שחייבים את החמצן כנראה.... והשיער שלי לא שחור לגמרי אלא חום כהה.

רחלילי

New member
תודה. ואיך כתוב על הקופסא?

מה לקנות בסופו של דבר זו השאלה. איך אדע מהקופסא שזה שטיפה ולא צבע? ושמים את זה על הראש בחפיפה או שצובעים כמו בצבע רגיל?

רחל

על קופסאות כאלו כתוב ללא אמוניה או שטיפה או מודגש - לא צבע תמיד יש שם מישהו שעושה ת´צמה עובדת תשאלי אותה שתצדיק ת´משכורת ....

אוסנת123

New member
בנוסף-

צבע הוא בד"כ בשפופרת עם קטלוג נפרד ושטיפות הן בד"כ בקופסאות... אבל - רק בד"כ.

keren1877

New member
לא רק...

אני אישית קונה צבע בקופסא וככה זה בוולה ובעוד כמה חברות... מה שכן, אני בלונדינית במקור (שהשיער קצת התלכלך בגווני חום עם השנים...) וגם עלי השטיפה בכלל לא השפיעה- רק עשתה את השיער קצת יותר מבריק... ובאמת- על שטיפה כתוב שזה ללא אמוניה והכי טוב, זה לשאול את הזבניות שמסתובבות שם (ואל (!!!) תסמכי על מה שהן אומרות ותוודאי שוב על האריזה אם זה צבע או לא!)...

keren1877

New member
"מעין" שטיפה...

כי אני לא בטוחה ש"קאסטינג" מוגדר כשטיפה. נדמה לי שההגדרה שלו היא צבע "שלא מחזיק מעמד הרבה זמן".... (באמת- זה היה מוטו שלהם כשהם פורסמו לראשונה לפני 7-8 שנים....) הבעיה בשטיפה היא שכשהשיער רטוב (גם לאחר הצביעה), הצבע, בדיוק כמו חינה לשיער (אם עשית פעם) נוטה לטפטף מעט ואז החולצה מוכתמת. ככה שתדאגי ליישב טוב טוב את הישער אחרי כל חפיפה...

רחלילי

New member
וואו איזו היענות!!!

תודה על המידע החשוב! בינתיים למרות שחשבתי להפתיע את האיש שלי, מצאתי את עצמי מקולחת ובטריינינג בית כך שנראה לי שהיום זה לא יקרה (הקניה). מבאס ביותר לשמוע שזה מטפטף כי אני מיבשת ככה ככהויוצאת מהבית או הולכת לישון ולא מתאים לי כתמים בכל מקום. אני אני צריכה לחשוב על זה. בסוף אני אסתפר וזהו.

רחלילי

New member
נפח/חיים לשיער???../images/Emo151.gif../images/Emo68.gif

אז אולי כיוון שונה. לא צבע אלא לתת נפח? השיער שלי הוא משהו שאולי חלק יקאנו - הוא די חלק. אבל אם אני לא מסתרקת אחרי חפיפה הוא תופס נפח וטיפה גלים. יום אח"כ הוא שוב דק וללא נפח וחלק למדי. זה ממש לא יפה בעיקר שהשמנתי כי כאיו המסגרתשל הפנים דקה מידי וחסרת צורה לעומת הפנים הבלוניות שלי. אז אולי איזה ג´ל או מוס? מה שמים במקרה כזה? ושל איזו חברה?

fila

New member
נושא כאוב........

אני לא צריכה נפח לשיער שלי כי זה לא מתאים לי, אבל אני לא יכולה לעשות פן כל שלושה ימים אז קניתי לי קרם לחות לשיער ואני מורחת מעט אחרי החפיפה וישנה עם שיער רטוב בבוקר יש לי גלים רכים ומקסימים בשיער. תנסי אולי זה יעזור? בכל אופן, אם יש לך שיער מספיק ארוך, תספורת מדורגת תמיד נותנת קצת נפח והשיער לא סתם "נופל" על הגב והכתפיים. אני עשיתי מדורג ארוך ומאוד מרוצה מהתוצאה, השיער באמת נראה אחרת

fila

New member
שטיפה

באמת לא כ"כ תופסת על צבע כהה, אני זוכרת שעוד הרבה לפני שהייתי בלונדינית עשיתי שטיפה על השיער הטבעי שלי (אני מתגעגעת אליו לפעמים
) וזה לא תפס לחלוטין, היה צריך המון אור שמש כדי לראות, לעומת זאת חברה שלי היתה עושה שטיפה אדומה באופן קבוע אל השיער שלה(חום חלק ודקיק)וזה תפס יפה מאוד!

למעלה