צברתי 10,000,000 צ'יפים בפוקר פול טילט

• פותח הנושא nadd
  • פורסם בתאריך

nadd

New member
צברתי 10,000,000 צ'יפים בפוקר פול טילט ../images/Emo130.gif

צריך להמיר אותם לדולרים ואז אני מסודר. חבל שאין קזינו בארץ כדי לשחק פוקר. לבטח הייתי הולך לשחק על כמה שקלים.

thewierdo

New member
אתה מוזמן לקפוץ לסיני....

הבעיה היא בהבדל בין שחקנים של כסף לשחקנים של צ'יפים היא שמיים וארץ.... זה כמו לשחק כדורסל עם ילדים בתיכון לעומת מכבי תל אביב בתקופת אירופה. אם אתה בנאדם בעל אמצעים אני מציע לך לנסות להכניס 20 דולר למשחק (כיום זה אפילו פחות ממאה שקל...) ולראות מה אתה יכול לעשות בשולחנות הקטנים ביותר (בפוקר סטארס יש שולחנות של סנט ושני סנט בבליינד...) שווה לנסות אם אתה חושב שאתה יכול...(ואם אתה מעל 18 ומחזיק בכרטיס אשראי ולא מפחד שיגנבו לך אותו ואין לך בעיה להפסיד המון כסף בשבוע אחד.)

nadd

New member
לנסוע לסיני זה לא ריאלי עבורי

יש לי מגבלה המונעת ממני להגיע למקומות בעלי מזג אוויר יבש. זה נכון שעל כסף זה ליגה אחרת. אך אם אתה טוב באימונים אתה סביר להניח גם טוב בקרב. אני מפחד להשתמש בכרטיס אשראי במיוחד לאתרים מחו"ל. יש גם בפול טילט על כסף, ראיתי את דיויד בנימין משחק על 20K דולר והפסיד הכול. הוא זכה באחד התחרויות הגדולות בפוקר, אינני יודע אם הוא יהודי. משפט יפה שקשורה לפוקר, אינני יודע אם האיות בסדר U CANOT FOOL A FOOL חבל שבאתר הזה לא ניתן לדעת מה הרקורד של שחקן מולו אתה משחק.

thewierdo

New member
גם בקזינו אתה לעולם לא תדע מה הרקורד.

ואם הוא כן שחקן מפורסם ואתה משחק באותו שולחן אבוד לך גם ככה.

nadd

New member
גם אלופים נופלים ע"י אנונימיים

בפעם הראשונה שעליתי לשחק בבליינדים גבוהים, לא ידעתי להחזיק משחק תוך כמה שניות איבדתי סכומים שעבדתי עליהם שבועות בשולחנות הנמוכים הייתי המום, לא ידעתי היכן אני טועה היום כבר גיבשתי אסטרטגיית משחק המשתנה בהתאם ליריב נכון זה על כסף וירטואלי, אבל למדתי ככל שיש לך טווח נשימה גדול יותר ככה הסיכוי שלך לקחת סיכונים גדול יותר ובהתאם גם להרוויח יותר. אני מניח שככה גם בכסף רגיל, אנשים עשירים לא יהססו להמר.

למעלה