צבר באסטרטגיה חדשה

אור2221

New member
צבר באסטרטגיה חדשה

לצרף את אינה להרמון, שפרה מאשרת, רנין גם - ליאון ממש לא יודע. ש"צ רוצים לצרף לקליקה מישהו, ואינה היתה בקטע של היצירה, צבר רואה את זה כפוטנציאל למשהו חיובי. רנין עושה להם הרצאה על להתחבר לחדשים (וצודקת, הם קצת נעלו את עצמם בפינה). צבר ושפרה מתווכחים את מי שונאים יותר - אותה או אותו. ליאון נראה לי הלך להקיא... צבר אומר שצריך להתייחס לאינה כאילו הם מאמצים אותה, במקום להסתכל עליה כקרציה. צבר אומר שהבעיה היא ליאון - הוא לא מתגבר.

droriko

New member
אפשר להכריז רשמית

המשחק קם לתחיה! מחנה ש"צ שכולם הספידו ואמרו שהוא מתפורר ושהחברים אפילו לא מדבירם זה עם זה נראה אחיד ואיתן מתמיד , ועכשיו הם יצרפו שחקנית חיזוק בדמותה של אינה . מנגד מחנה בובליל שיצרפו את שאר החדשים . אני רק מקווה שונסה לא תישאר בטעות , זה יהרוס את כל המשחק עוד על ההתחלה(בעיקר כי היא סתם נימפומנית שלא קשורה למשחק), אין דבר יותר חסר טאקט מזה.

JasPoint

New member
למי אכפת מאסטרטגיה זה לא הישרדות

אני רוצה שהאנשים המעניינים יישארו, וונסה מעניינת פי אלף יותר מצבר.

ordiki

New member
זה כן

יש כאן משחק אחרת לא היו הדחות בכלל. וונסה לא תורמת כלום למשחק הזה.

JasPoint

New member
ונסה מעניינת וזה מה שחשוב

צבר משעמם. למי אכפת יחסי כוחות בתוך הבית במילא הקהל קובע מי עף.

droriko

New member
הקהל חושב רק על היום ולא על המחר

הוא רואה מישהו שמתנהג לא בצורה מוסרית , אז הוא שם את המסכה של אלוהים ומדיח אותו "בשם הצדק" . הוא רק שוכח שהוא נכנס לפורום הזה רק כדי לדבר על התככים והמזימות של אותו בן אדם . על מה ידברו אחרי שידיחו את כל ה"מלוכלכים" ? על הנוטלה של ונסה?

JasPoint

New member
אל תדאג יהיו מספיק תככים

נסתדר גם בלי צבר. אינה לבד תיצור אינסוף תככים. ונסה לעומת זאת מוסיפה שמחת חיים, רק הצחוק שלה מביא לי חיוך לפנים. צבר ושפרה לעומת זאת משעממים אותי. אני פותח טלוויזיה בשביל לראות אנשים מעניינים, לא אסטרטגיות. אם מישהו חושב ששפרה וצבר יותר מעניינים אני מקבל את זה, אבל לבחור בצבר רק בשביל יחסי כוחות ותככים? זאת לא סיבה מספיק טובה לדעתי.

droriko

New member
איזה תככים היא תספק

כבר עכשיו קלטו איזו טיזרית עלובה היא (הניסיון שלה לפתות את צבר הפך לבדיחה הנפוצה בוילה ) . הזכות קיום היחידה שלה בוילה היא בתור חיילת במחנה ש"צ , כי בלי זה היא עפה תוך שבוע-שבועיים.

droriko

New member
מי יותר מעניין זה כבר עניין של טעם

בכל מקרה, אני בספק אם כל כך הרבה אנשים כמו היום יצפו בתוכנית הזו כשיעלמו כל היריבויות והתככים והמתח (אלא אם אתה מחשיב את שחר צועק על שיפרה בפעם ה-50 "אם תגעי לי באוכל אני אהיה נאצי" כשמשהו מותח).

beep beep

New member
דרוריקו תתבגר כבר - נימפומנית זה רייטינג

הצביעו "2" לנימפומנית!!!

ordiki

New member
כבר לא

תראו את הרייטינג הכושל של מפרץ האהבה. שערוריות סקס זה כבר לא באופנה.

JasPoint

New member
גם בלי סקס ונסה הרבה יותר מעניינת מצבר

אם אתה חושב אחרת, זכותך ואני מכבד את זה. אבל מבחינתי אני מעדיף לראות ולשמוע את ונסה מאשר את צבר ושפרה

Lomsahne

New member
אני מוצא את עצמי לאחרונה...

מסכים איתך הרבה. למרות שאתה לא סובל את שפרה ואני חולה עליה אבל אני חושב שהמשחק קם לתחייה ואם צבר ילך זה יהיה ממש אסון. אני מאוד מקווה שונסה לא תשאר בטעות רק בגלל הרומן הלא ממש מעניין שלה עם יוני.

למעלה