צבר המשעמם...הגיע זמנך ללכת הביתה

Leeat1

New member
צבר המשעמם...הגיע זמנך ללכת הביתה

אין בו שום דבר. ללא תוכן, ללא משמעות. שעמום נטו. (ולמה מסירים את ההודעות שלי?)

אור2221

New member
סוף סוף!!!!!

אחרי חודשיים תמימים, ואחרי ששפרה מסתובבת בבית האח הגדול כמו אחת שמתה לחיבוק כבר יומיים, סוף כל סוף הוא מושך אותה לשים עליו ראש. גם צבר לא מסוגל יותר לחיות בפריזר שהוא גזר על עצמו.

Leeat1

New member
חחח..בדיוק. והוא לא גזר על עצמו ולא נעליים זה

מי שהוא!!! פריזר מהלך. אי אפשר לשחק מישהו אחר לזמן כל כך ארוך. הבנאדם חסר אינטליגנציה ריגשית.

אור2221

New member
הוא פשוט נורא מודע למצלמות

ומפחד שזה יתפקשש לו מול המצלמות.

Leeat1

New member
אולי. הוא מנסה כל כך להראות אמיתי ורואים שהוא

מזוייף. כל הזמן מנסה לדבר נכון, מנסה לעניין. אבל אני עדיין בדעה שהוא מי שהוא. ואין שום משחק. בואו נודה באמת שאין לו לא אישיות ולא תוכן. ריקנות מוחלטת.

אור2221

New member
אני חושבת שדווקא רואים את האישיות שלו בצורה

מאוד ברורה, רואים מה אכפת לו ומה נוגע בו ומה עושה לו את זה. למי רואים שם יותר אישיות? ונסה ועינב? ליאון? שי? כי הן יותר קולניות וצעקניות?

Leeat1

New member
אוקי. אז מה את רואה באישיות שלו?

מה עושה לו את זה? את שי את יכולה להוציא מהמשוואה. (לא מסוג אנשים ששווה להשקיע בהם מילים) השאר מעולים ולא בגלל הצעקנות שלהם, אלא בגלל ה"סיינג" שלהם. הם אמיתיים, אומרים מה שהם חושבים, בלי מגבלות.

דינה128

New member
אותך הוא משעמם אותי וכמוני צבר מרתק

זכותך לחשוב אחרת ממני זכותי לחשוב אחרת ממך. איך שפרה אמרה כרגע? בבית הזה, כל אחד הוא הקצנה של מה שהוא בחוץ. אני מעדיפה את ההקצנה של צבר ושפרה. וברור לי שיש אנשים שחושבים כמוך. וזה בסדר מבחינתי, חבל שזה לא בסדר מבחינתך..

Leeat1

New member
כמו שאמרת דעתי היא דעתי

ולדעתי שיפרה יכולה להוציא מעצמה יותר אם צבר לא היה באיזור. הוא גורם לה למעצורים בהתנהגות שלו. אין שום הקצנה של האנשים בבית. שאר האנשים מקבלים משמעות במשחק למעט צבר. לא מצאתי סיבה אחת להשאיר אותו שם. פשוט אין בו כלום, הוא לא תורם, הוא לא מעניין. הוא לא משתתף בשיחות. תסתכלי עליו, כמו עציץ. אפילו בתור עציץ לא הייתי רוצה לראות אותו, כי הוא לא פורח.

הדבר הכי טוב היה כשרב עם יוסי

אז ראינו ממנו משהו.. חוץ מזה 90% מהזמן הוא סתם יושב ומרגיש פילוסוף..

dodido10

New member
שניהם,צבר ושפרע אנשים פשוט מאוסים...

צורת הדיבור,ההתנשאות והיהירות שלהם פשוט מוציאה אותי מדעתי...

למעלה