צבר התמים נפל במלכודת של שי

בהלםם

New member
צבר התמים נפל במלכודת של שי

שי גרם לצבר להבין שנעמה וכל שאר הבנות מתכננות להעיף אותו אז הוא גורם לצבר לעשות את כל הבלאגנים וברור לכם שקרן לא התחילה עם שי לעולם ואמרה לו על מוריאל וגם אם כן בטח זה היה בציניות מוחלטת ערן כבר מתחיל לקלוט איזה תחמן שי בגלל זה הוא נע בין שתי הקבוצות שנוצרו וגם אם נעמה וקרן ועינב או לא יודעת מי אתן חושבות שהן נחש.. אתם לא מבינים שי הנחש הכי גדול תזכרו את זה אתם תראו מה יקרה לו שהוא ממש ידחק לפינה אני מכירה תסוג אופי של שי היה לי ידיד כזה שחיי בסרט שכולן רוצות אותו ועצבני כמוהו פשוט זוועה של בן אדם לוקח זמן עד שמעכלים תסוג אישיות שלו אם לא נפטרים ממנו בזמן אז יהיה מאוחר מידי תזכרו !

בהלםם

New member
מנסים להפיל את שיפרה עכשיו..

אם היא מספיק חכמה היא תלך עם הבנות לא משנה שנעמה נחש תראו איזה תחמן שי למה הוא אמר לכל החיילים שלו לרדת מיוסי השבוע כי הוא מרגיש שהוא הולך לעלות להדחה אז אם יוסי יעלה איתו הוא יודע ומבין שאין לו סיכוי אז הוא רוקם מזימות וממציא שקרים שרנין אמרה ככה ונעמה אמרה ככה שפרה וצבר ככ נופלים למלכודת שלו.. נעמה כמה שהיא נחש היא ברחה בזמן אם שי ונעמה המועמדים להדחה חובה להציל את נעמה !

יניבל1

New member
למה שתלך עם הנבות

הרי היא ממילא קשורה הרבה יותר לבנים (לבנות לא קשורה בכלל) אם הייתי צריך לבחור בין 2 קבוצות הייתי מן הסתם הולך על אילו שאני מכיר , לא ליהות נטע זר בקבוצה שלי.

בהלםם

New member
יניב שמתי לב כבר שאתה אוהב להתווכח

אפשר לדעת מי הפייבוריט שלך?? אתה לא שם לב מה שי עושה כאילו??? בן אדם שהולך ומספר שהוא אירגן חתונה והוא היה אשם באיזה קצר שכל החשמל באולם נפל ואז הוא צרח על איזה מישהו ואמר לו בואנה מה אתה דורך על הכבל ומפיל את האשמה עליו זה מראה על בן אדם מאוד מאוד תחמן והיו עוד מלא סיפורים שהוא סיפר שכמו שיוסי אמר על מיקי מספיק מילה אחת בשביל לדעת מי זה הבן אדם שעומד מולך ושלא נדבר על השפת גוף שלו מאוד מאוד תחמןןןןן מנסיון אישי ואם אתה לא מאמין תשמור תהודעה הזו ועוד חודש אם הוא ישאר שם בכלל עד אז... אז נדבר

והוא עוד משהו שעד עכשיו הכי מעצבן אותי....

שמישהי *מצצה* לו...והיא לא ידעה לעשות את העבודה... אז הוא אמר לה קומי ותלכי הביתה.... גועל נפש...

בהלםם

New member
הוא היה גם עם יותר מאלף בנות..ברור

אגב תודה על ההסבר של התאריך!

24 שעות 1

New member
אמת - חובה להציל את נעמה

אתה צודק במאה אחוז בוא נארגן תמיכה בעד נעמה קרן ונדאג להעיף את הטינופת שי...... הוא יותר גרוע ממיקי - מיקי סוכריה לידו

בהלםם

New member
תסמוך עלי שצבר נפל במלכודת של שי

שי גרם לו להבין שנעמה עינב וקרן מתכננות להדיח אותו שבעצם הן מתכננות להעיף את שי גרם לצבר ללכת ולעשות תעבודה השחורה לשכנע את ונסה שיפרה וכל המתנדנדים להצביע לעינב ונעמה רק שתבין איזה מתוחכם שי וזו רק ההתחלה

יניבל1

New member
צבר לא צריך את שי כדי להבין דברים

אפשר לראות אותו יום יום עושה עעבודת מודיעין,בשקט האופייני לו, בין המתמודדים . הוא כל היום עסוק בלבחון אנשים .

בהלםם

New member
אויי גם אתה נפלת לזה...חבל

כשיתגלה הפרצוף האמיתי של שי אני מבטיחה להיות הראשונה שתשלח לך מסר:)

MissPop

New member
צבר לא טיפש

הוא מאזין בשקט לכולם וקולט אנשים טוב מאוד... אומנם שי נחש אבל לא מגיע לקרסוליים של קרן ונעמה... על כן יש להעיף קודם אותן... לדעתי יש קליקה בין הבנים ושפרה והם לא יעיפו אחד את השני כל כך מהר.

צודק. הוא באמת נפל בפח.

צבר באמת איש טוב, ושי שיגע אותו. הבעיה היא שלא כולם ראו מה בדיוק הלך אתמול.. צבר טוען שאמרו לו שנעמה התחילה לשנוא אותו, ושהיא מחממת את קרן ועינב עליו. ונסה אבל לא נפלה בפח של נעמה.. היא תמימה, אבל היא בצד של שי ערן וצבר.

bbfanil

New member
אני כבר אמרתי...

אני כבר אמרתי ששי הוא חלאת המין האנושי והתווכחו איתי... הוא יהרוג את כולם... הלאה שי! (ונעמה וערן וקרן...)

שי אולי ערמומי ותחמן אבל לנעמה גם לא חסר

היא נחש ענקי.... אז קודם להפטר ממנה... להשלים את משימת שבוע שעבר.... בשי יהיה אפשר לטפל אח"כ... הוא במילא ייפול בשלב מסויים

למעלה