צבר ואינה

אפי927

New member
צבר ואינה

לכל אלה שטוענים שצבר משחק וצוחק על אינה לדעתי אתם טועים בגדול. להזכירכם שאינה , בשיחה אחד על אחד, שאלה את צבר איך הוא רוצה לזכות במיליון כאשר הוא בעצם לא עושה כלום חוץ מלהתחמק מכל שיחה וויכוח. הוא מפחד להוציא נילה שופחד לעשות מעשה מפחד פן ייכשל. אינה שאלה אותו ישירות בצורה דיפלומטית מה המעשה היוצא דופן שהוא עשה במשך 60 יום שהוא בוילה שיגרום לצופים לזכור אותו. למשל רנין תזכר כערביה מלודרמטית, יוסי כקומיקאי, ליאון כהומו וזמר וכדומה. איך הצופים אמורים לזכור את צבר? איזה חותם הוא משאיר אחריו ובקצרה למה שהצופים ישאירו אותו במידה ויעלה על ה"גריל"? אם זכור לכם העורך דין נכנס להלם ולא היה בפיו שום מענה. מה דעתכם?

superjets

New member
הוא דווקא ענה

הוא אמר שלא סתם אנשים נשארו 60 יום בוילה.

אפי927

New member
תשובה

סליחה, הוא נשאר רק בגלל שלא הועמד להדחה וניצל בפעם היחידה שהועמד להדחה בגלל עניין הקונספירציה. אינה התכוונה שיסביר לה למה לדעתו הצופים ישאירו אותו במקרה שיעלה על הגריל שהרי לא עשה שום דבר , לא לטוב ולא לרע, שישאיר על הצופים איזה רושם של של עשיה

זואי35

New member
דעתי

שכל נסיון של צבר לשדר שכאילו הוא בעצם רק צוחק עליה, לא עובר טוב. צבר מובך מאוד מאינה, היא סגרה אותו בפינה והדברים שאמרה לו באותה שיחה נכנסו עמוק עמוק לתוכו. יתרה מזאת, אינה הצליחה להוריד ממנו הרבה אגו, לחצה לו בדיוק, אבל בדיוק על הכפתור הכואב. בקיצור, באה אחת משום מקום, ושיחקה לו אותה בגדול, מה שאומר, שהוא לא יכול לצחוק עליה, גם אם מאוד היה רוצה.

cookies10

New member
מה החוכמה היא חודשיים למדה עליו

עשתה בית ספר לכל הוותיקים ממש חוכמה אין פה על מה להתלהב ממנה... יש לה פה מלוכלך והיא מורידה את הרמה היא מאד פשוטה... והיא הולכת עם זקנים בשביל כסף ולכן מתאים לקרוא לה זינה ולא אינה

אפי927

New member
תשובה ל-COOKIES

חבל שיש לך דעות קדומות אבל דבריה הנכונים הכניסו את צבר להלם ואולי תצמח מזה טובה

קוקיס צודק. וחוץ מזה- היהפוך נמר חברבורותיו?

פתאום צבר יהפוך להיות מישהו שהוא לא? בגלל שאינה חופרת לו? זה לא שד"ר יובל מייעץ לו. בסך הכל אינה.... בחורה חסרת מעצורים שמכירה את כל המשתתפים היטב מהצפייה בתכנית. אז היא שמה לה למטרה לגרום לצבר להשתנות..... דרוש הרבה יותר מזה. וגם אז לא בטוח שהוא יצליח לצאת מעצמו.... השינוי היחידי שיחול בו יהיה כשהוא יחליט לשנות אסטרטגיה... ואולי מחכות לנו עוד הפתעות ממנו מי יודע... אותי מסקרן... אחרי שצבר יודח... מה יאמר כשיראיינו אותו.....

cookies10

New member
מה פה דעות קדומות תגיד

הייתה רוצה שהבת שלך תמכור את הגוף שלה לזקנים תמורת כסף, זינה הרי לא מתביישת ממה שהיא עושה ומצהירה בפרוש, אני כזאת... הלכתי עם זקנים עם כסף יופי של חינוך אחת בת 22 שעוד לא יודעת כלום מהחיים שלה שרק רואה את התיקרה באוניה, וסופרת את הכסף, זה מגעיל.... כנראה שבשביל זה היא באה לארץ כדי להתעשר בקלות נכון שזה המקצוע הכי עתיק בעולם ורק אדם שאין לו הערכה עצמית כלפי הנשים, יכול להשתמש בביטוי הזה דעות קדומות... פעם אחרת תחשוב לפני שאתה עונה...

אור2221

New member
צבר הודה שזה הכאיב לו

הוא אמר לרנין: "היא עשתה לי רצח אופי והוציאה אותי חסר אישיות. זה הכאיב לי בדיוק לדקה" צבר ממש לא שם בשביל הפרסום, הוא שם בשביל הכסף נטו, וכנראה צריך אותו למטרה ספציפית ומוגדרת. ברור מאוד שהוא לא ליאון, שפרה או רנין - הפרסום מעניין אותו הרבה פחות.

אפי927

New member
תשובה לאור

אני מסכים שהוא בא בשביל הכסף(כמו רובם) אבל אינה אמרה לו שהוא לא עושה כלום בשביל זה ולכן לדעתי אין לו סיכוי מול מודחים אחרים שמתבלטים במשהוא (שלילי או חיובי) הצופים יעדיפו לראות אותם על פני צבר שמפחד מהצל של עצמו

דעתי שאם צבר חכם הוא יחבור לאינה

כי אינה היא המתכון הבטוח לניצחון מול הבובליל המזוייף ואשתו הגזענית.

BeN ShaDe

New member
תבין

כל מי שיהיה נגד הבובלילים - ייפול. הפתרון הוא להתחבר אליהם. גם אינה מאוד מעצבת וכמו ששפרה רק גרעה מצבר , ככה גם אינה.

למעלה