צבר וימית סול?

droriko

New member
זה רק מראה לך מי זה צבר

כל הדיירים מחרטטים על הקריירות דוגמנות שלהם כעלק ועל כל הסוכני דוגמנות שכאילו מחכים להם בחוץ , ודווקא צבר שהוא היחיד שבאמת הגיע למשהו בתחום הזה מעדיף לא לדבר , מה שנקרא עדיף רמאה עיניים ממשמע אוזניים. זה רק עוד אחת מהעדויות לזה שהוא כמה רמות מעל החומר האנושי בוילה .

דנה1982

New member
אני לא חושבת שהוא רוצה לדבר על זה

הבנאדם מחכה להתחיל סטאז'. אני לא חושבת שהוא רוצה לדבר על עבודות דוגמנות בשלב הזה של החיים, וקשה לי להאמין שהוא גם ירצה להמשיך ולעשות עבודות כאלה אח"כ. יכול מאוד להיות שכן, אבל לא נראה לי. אולי משהו בכיוון של עו"ד דן מנו (שהיום מנחה תוכנית בוקר בערוץ 10).........

דנה1982

New member
תוכנית בוקר

אני יודעת שזה לא קשור בכלל לאח הגדול, אבל שאלת... השבוע ראיתי בפעם הראשונה והוא דווקא לא רע. מביע עמדות, מתנסח יפה...

droriko

New member
מה זה שייך?

כל בן אדם ,גם בוילה וגם מחוץ, שמקבל קמפיין פירסום לאיזה מכונת כביסה עושה מעצמו דוגמן צמרת עם קמפיינים בכל העולם (כנראה שכל העולם בשבילו זה רמת גן וגבעתיים), אין מה לדבר , ברגע שהופעת בקמפיין אופנה גדול זה כאילו חותמת שאתה שווה משהו וכל אחד היה קופץ על זה בשימחה ו. אבל עובדה שלצבר זה לא מזיז, או לפחות זה מה שהוא משדר.

a10a

New member
אנשים זה כלום..הוא גם עשה עוד פירסומות..יש לי

קישורים לוידאו של הפירסומות שהוא עשה!!! הוא עשה פירסומת ליקבי בינימינה וגם לגרייט שייפ!!! אתם לא תאמינו כשתראו את הוידאו!!! צבר התחמן!! רוצים קישור??

Yaki J

New member
אין ספק שלעמוד חמש דקות מאחורי ימית סול

הופך אותך לרמה גבוהה ולקלאודיה שיפר. זה גם כזה הישג שאכן, צוואר הגיע למשהו בחיים.

droriko

New member
אני לא שואף ליהות דוגמן

אני לא חושב שיש לי את הנתונים ליהות , פשוט זה נראה לי לא לעניין לקנא בבן אדם שכן יש לו , ועוד לחפש בכח את השלילי ("הוא לא מפורסם כמו קלאודיה שיפר" נו באמת ).

Yaki J

New member
זה שאתה חושב שעבודת הדוגמנות הלא רצינית של

צוואר היא יותר ממה שכל מישהו אחר בפורום הגיע אליו, כשיש פה אנשים עובדים ואנשים שמפרנסים את משפחותיהם בכבוד ואנשים מבוגרים ממך בהרבה שכבר עברו דברים בחייפ - מראה על איזושהי דפיקות אצל הדור שלכם, דור הנינטיות והאינסטנט שבישבילו פרסום הוא מטרה ולא דרך. צבר כולה עשה חלטורה, צא מהסרט. הוא לא דוגמן מקצועי, לא פיתח קריירה בדוגמנות והישג גדול זה לא. אני מקווה שגם אנשים "עם נתונים" לא ימכרו את עצמם להיות קולבים כי יש הרבה יותר מזה בחיים.

droriko

New member
כשכתבתי "לא תתקרבו אליו"

התייחסתי לתחום הדוגמנות ורק לא . אני לא מבין אותך, אם דוגמנות ויופי חיצוני לא חשובים לך אז בשביל מה אתה טורח לכתוב שצבר מכוער ושהוא דוגמן לא משהו (בטח לא כמו "קלאודיה שיפר המהוללת") אתה סתם מקנא וזהו, נגמר הסיפור .

למעלה