צב מים

• פותח הנושא tux
  • פורסם בתאריך

tux

New member
צב מים

טוב יש לי אקווריום קטן עם צב מים. בגלל שהצב רוב הזמן מתחבה באבנים חשבתי על כמה דברים שיכולים לגרום לאקווריום לא להראות רק: 1) חשבתי אם אפשר לאוסיף עוד חיות מים לאקווריום- השמח לקבל המלצות. 2) חשבתי להחליף את האבנים בחול- השמח לדעת אם כדי. בתודה, אור

צב המים

צב המים אשר רכשת הוא מוברח ואסור במכירה בישראל אחת הבעיות שלו היא העברת מחלות ובמיוחד מחלה הניקראת פסיטקוסיס היכולה גם לגרום למוות בקש מהמוכר בבית העסק שרכשת את הצב שייתן לך תעודת בריאות חזור אלי וספר לי באם נתן לך ערב טוב לא לישכוח לרחוץ ידים בסבון לאחר טיפול בצב

tux

New member
צב המים

צב המים ברשותי כבר בערך שנתיים. אתה אומר שאסור להחזיק צבי מים אתה בטוח? אז מה כדי לעשות?

tux

New member
צב המים

צב המים ברשותי כבר בערך שנתיים את בטוח שאסור להחזיק צבי מים? מה את ממליץ לעשות?

tux

New member
צב מים

דבר ראשון איך אתה יודע מה סוג הצב שלי? ודבר שני מה אתה ממליץ לעשות?

צבון

כל הצבים כולל צבי יבשה הם מוגנים .לגבי צבי המים הם אסורים ביבוא מפעת מחלות המעוברות דרכם. המלצתי החזר אותו למוכר . או יעביר לך תעודת בריאות

ועוד בעיה קטנה.

לפני שנים רבות קניתי צב מים אדום אוזן קטן. המוכר הבטיח לי שהוא צמחוני. רק לאחר שמצאתי חצי דג באקואריום הבנתי שהחלאה הטעה אותי.

פצצה406

New member
לאור

העצה שלך נחמדה גם לי יש צב מים שהוא מתחבה באבנים אני יכול לקחת תהעצה שלך תודה תודה רבה רבה רבה בתודה גיא

פצצה406

New member
לאור

העצה שלך נחמדה גם לי יש צבמים שהוא מתחבה באבנים אני יכול לקחת את העצה שלך תודה תודה רבה רבה בתודה גיא גיא גיא גיא אני יכול לקחת את העצה שלך תעני לי כן\לא בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה אני מתחנן שתענה לי בהקדם האפשרי אני מתחנן בבקשה בבקשה אם אתה רואה את העודנה שלי אז תיכנס אלה והכיניו שלי זה פצצה 406 והכותרת זה לראור בסדר תענה לי בבקשה בבקשה אני מתחנן

למעלה