צג סדוק

trilliane

Well-known member
מנהל
במשך הרבה זמן הייתה לי זכוכית מודבקת, מתישהו נסדקה מדי והורדתי, תכננתי להדביק אחרת במקומה והתעצלתי, והיה בסדר, הטלפון נפל הרבה פעמים ושרד. עד שפעם אחת נפל לא טוב ונסדק... ואז קיבל עוד כמה מכות קטנות (אני כישרונית |פנים| ) ונסדק עוד. אני חיה עם זה כרגע (אין לי כוח להחליף/לתקן, זה ודאי יקר להחריד ולא משתלם) ותהיתי אם כדאי להדביק עכשיו זכוכית מעל, אם זה יעזור למנוע עוד סדקים או שרק עלול להחמיר את המצב (מניחה שגם אם אדביק לא אוכל להסיר בלי לגרום נזק).

SHERME

Well-known member
במשך הרבה זמן הייתה לי זכוכית מודבקת, מתישהו נסדקה מדי והורדתי, תכננתי להדביק אחרת במקומה והתעצלתי, והיה בסדר, הטלפון נפל הרבה פעמים ושרד. עד שפעם אחת נפל לא טוב ונסדק... ואז קיבל עוד כמה מכות קטנות (אני כישרונית |פנים| ) ונסדק עוד. אני חיה עם זה כרגע (אין לי כוח להחליף/לתקן, זה ודאי יקר להחריד ולא משתלם) ותהיתי אם כדאי להדביק עכשיו זכוכית מעל, אם זה יעזור למנוע עוד סדקים או שרק עלול להחמיר את המצב (מניחה שגם אם אדביק לא אוכל להסיר בלי לגרום נזק).
באיזה דגם מדובר?

trilliane

Well-known member
מנהל
לא הגיע הזמן לטלפון חדש?!
עם קייס איכותי ומגן מסך גם איכותי
128/8
eSIM
NFC
אנדרואיד 13
תוספת ליבואן רשמי 150 שקל = הקלטת שיחות אוטומטית
לא! אני מרוצה לאללה, הוא מעולה, ולא בא לי להשקיע מאות/אלפי שקלים במכשיר חדש. טוב לי עם גוגל. ובכל פעם שאני מחליפה מכשיר אני נאלצת להגדיל אותו וזה מעצבן. אני אוהבת קטן וקל. ויש לי NFC וכל מה שאני צריכה. הדבר היחיד שחסר לי הוא כרטיס זיכרון, אבל בלי זה אפשר לחיות.
אגב, יש לי מגן פשוט מסין שעושה את העבודה וגם מגן מסך סבבה עשה עבודה מצוינת, אשמתי שלא הדבקתי חדש אחרי שהסרתי את הישן.

trilliane

Well-known member
מנהל
לא יירע, אבל אם יגיע היום שתרצי להפריד את הזכוכית מהמסך, התלישה עלולה להזיק לו עוד יותר.
כן... זו אחת הבעיות.
כרטיס MSD
אין בכלל באפל דבר כזה
ובטלפונים היוקרתיים של אנדרואיד זה בכלל לא קיים
דהיינו אין בזה צורך אמיתי
רק בטלפונים של 100/200/300$ יש סלוט לMSD

5.7 סוללה 2800 זיכרון 128/6.............
6.4 סוללה 5000 סלוט MSD עם ESIM וNFC זיכרון 128/8 דור 5 פעיל באופן אמיתי..........
מגיע שלב מסויים בחיים שצריך להרפות
הסמסונג מתאים בול כמחליף
הסמסונג טלפון קטן מאוד
יחסית למפלצות של היום
המחיר שלו זול מאוד

מסך מקורי SAMOLED חדש = 540 שקל
מגיע עם סוללה חדשה יחד בערכה
אני לא קונה מוצרים של אפל, אז לא מעניין אותי מה יש או אין אצלם.
אני גם לא מחפשת טלפון יוקרתי. לי היה נוח שיש לי כרטיס זיכרון, זה אומר שיש לי גיבוי פיזי אוטומטי אם הטלפון נדפק (לא אם הוא אבד, זה נכון, אבל עדיין נוח).
הסמסונג שהצעת גדול ממה שיש לי כרגע, ולא בא לי לחזור לסמסונג ולשטויות שלהם אחרי שכבר נהניתי מגוגל.
לא מבינה למה בכל התייעצות בעניין לא קשור מנסים לדחוף לי כאן הצעות שלא ביקשתי לדגמים שאין לי בהם עניין. אתה משווק? מוכר?

SHERME

Well-known member
כן... זו אחת הבעיות.

אני לא קונה מוצרים של אפל, אז לא מעניין אותי מה יש או אין אצלם.
אני גם לא מחפשת טלפון יוקרתי. לי היה נוח שיש לי כרטיס זיכרון, זה אומר שיש לי גיבוי פיזי אוטומטי אם הטלפון נדפק (לא אם הוא אבד, זה נכון, אבל עדיין נוח).
הסמסונג שהצעת גדול ממה שיש לי כרגע, ולא בא לי לחזור לסמסונג ולשטויות שלהם אחרי שכבר נהניתי מגוגל.
לא מבינה למה בכל התייעצות בעניין לא קשור מנסים לדחוף לי כאן הצעות שלא ביקשתי לדגמים שאין לי בהם עניין. אתה משווק? מוכר?
לא משווק ולא מוכר
אני פשוט לא סובל שאנשים מסתובבים עם מסך שבור על גבול ההרוס
ולא עושים כלום בנושא
ואז שכבר קורא משהו בסוף הם כועסים על עצמם ואומרים לו רק הייתי עושה כך וכך הכל היה אחרת
לי אישית אין בעיה עם זה שאדם משתמש ונהנה עם מה שיש לו
רק חשוב שיהיה תקין

trilliane

Well-known member
מנהל
לא משווק ולא מוכר
אני פשוט לא סובל שאנשים מסתובבים עם מסך שבור על גבול ההרוס
ולא עושים כלום בנושא
ואז שכבר קורא משהו בסוף הם כועסים על עצמם ואומרים לו רק הייתי עושה כך וכך הכל היה אחרת
לי אישית אין בעיה עם זה שאדם משתמש ונהנה עם מה שיש לו
רק חשוב שיהיה תקין
מה אכפת לך מה אחרים עושים או לא עושים או באיזה מצב תקינות הטלפון שלהם?
זו לגמרי הבעיה שלהם...

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
ומה ייצא לך מזה? 'תתקני' את האורווה לאחר שברחו הסוסים? חחח
שבור אז שבור והעתקה של הזכוכית (בבוא היום), בטוח לא תסייע להארכת חיי המסך הרופס.
ובינינו... היה לי נייד אחד שנפל אינספור פעמים והזכוכית התנפצה ונסדקה לכל עבר.
נמאס לי והחלפתי מסך, אבל אז, שוב זה קרה ושוב לא חזרתי להחליף.
תאמיני לי, שבמשך יותר משנה, נהניתי מהמכשיר גם עם המסך המרוטש והעין מתרגלת... זה לא כזה "אסון".
ונכון להיום? גם המכשיר עצמו כבר התיישן והפך לאיטי. אז כבר קניתי חדש ורכשתי עבורו "מגן ארנק".

trilliane

Well-known member
מנהל
ומה ייצא לך מזה? 'תתקני' את האורווה לאחר שברחו הסוסים? חחח
שבור אז שבור והעתקה של הזכוכית (בבוא היום), בטוח לא תסייע להארכת חיי המסך הרופס.
ובינינו... היה לי נייד אחד שנפל אינספור פעמים והזכוכית התנפצה ונסדקה לכל עבר.
נמאס לי והחלפתי מסך, אבל אז, שוב זה קרה ושוב לא חזרתי להחליף.
תאמיני לי, שבמשך יותר משנה, נהניתי מהמכשיר גם עם המסך המרוטש והעין מתרגלת... זה לא כזה "אסון".
ונכון להיום? גם המכשיר עצמו כבר התיישן והפך לאיטי. אז כבר קניתי חדש ורכשתי עבורו "מגן ארנק".
זה מה שחשבתי אחרי הנפילה הראשונה, אבל הוא ממשיך להיסדק מכל מכה קטנה... אז אולי זה ייצב קצת את המצב. אני רק רוצה לבדוק שלא ירע אותו.

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
זה מה שחשבתי אחרי הנפילה הראשונה, אבל הוא ממשיך להיסדק מכל מכה קטנה... אז אולי זה ייצב קצת את המצב. אני רק רוצה לבדוק שלא ירע אותו.
לא יירע, אבל אם יגיע היום שתרצי להפריד את הזכוכית מהמסך, התלישה עלולה להזיק לו עוד יותר.

למעלה